Horoscop Cassandra. Vin oportunităţi majore, ce zodii sunt lovite de noroc până la finalul săptămânii

Din punct de vedere astrologic, multe lucruri va aduc noroc. Artele, spectacolele muzicale, orice are legatura cu hobby-urile si cu mestesugurile vor fi o alegere plina de satisfactii

16 aug. 2023, 09:04
Horoscop Cassandra. Vin oportunităţi majore, ce zodii sunt lovite de noroc până la finalul săptămânii

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Este posibil ca în aceste zile sa va sporiti câstigurile sau sa mosteniti ceva. Veti experimenta ceva care va va face sa va simtiti mai bogati. Daca aveti proiecte importante pentru înfrumusetarea casei va trebui sa asteptati pâna în septembrie si apoi sa le puneti în practica.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti ocupati cu reparatii prin casa, cu proiecte de redecorare si veti fi tot timpul în miscare cu calatorii scurte, comisioane, întâlniri si cu lungi convorbiri. Aveti multa energie si entuziasm, deoarece Jupiter este în zodia dumneavoastra.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Saptamâna aceasta ochii dumneavoastra sunt atintiti asupra banilor. Mercur si Venus sunt în Casa Comunicarii, asa ca va trebui sa va lustruiti cuvintele. La urma urmei, sunteti creatorul de cuvinte al zodiacului. Folositi-va de abilitatile diplomatice.

RAC 22.06-21.07: Acum este un timp prielnic pentru dumneavoastra, mai ales ca Soarele este în semnul Rac. Acest lucru va creste energia si va întinereste. Puteti atrage banii catre dumneavoastra pe care însa îi veti cheltui pe lucruri frumoase.

Previziuni rune mistice. URUZ aduce schimbări radicale, BERKANA pune frână, iar FEHU aminteşte de datorii
LEU 22.07-22.08: Aveti mai multa rabdare, pentru ca s-ar putea sa va simtiti descurajat de cineva sau de ceva. Este posibil sa va supere o disputa legata de bani sau de o posesiune. Nu va implicati prea tare. Situatia se va rezolva si va va parea rau de cuvintele aruncate.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Alegerea este doar a dumneavoastra si obiectivul este sa fiti fericiti. Aveti multe oportunitati sa va extindeti lumea prin calatorii, prin educatie suplimentara, explorarea altor culturi sau prin întâlniri cu oameni diferiti.

BALANTA 23.09-22.10: Soarele este în vârful diagramei si va arunca într-un reflector magulitor. Ar trebui sa profitati de acest moment pentru a merge dupa ceea ce doriti. Oricum, oportunitati vin catre dumneavoastra si puteti sa va îmbogatiti prin partener.

SCORPION 23.10-21.11: Calatoriti, explorati locuri noi, va întâlniti cu oameni si învatati lucruri inedite. Aveti grija si evitati luptele pentru putere. Feriti-va de confruntari cu prietenii. Important este sa faceti ce este mai bine pentru dumneavoastra si pastrati-va linistea sufleteasca.

Horoscop Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti ambitiosi si va doriti sa mergeti undeva pentru a experimenta schimbarea. Poate veti învata lucruri noi. Intre timp, Jupiter va stimuleaza sansele de a va îmbunatati situatia la locul de munca existent sau obtineti unul mai bun.

CAPRICORN 22.12-19.01: Acesta este cel mai bun moment din an când va puteti concentra pe parteneriate si prietenii strânse, deoarece aveti mai multa obiectivitate. Este cea mai buna sansa de a va îmbunatati stilul în care relationati cu ceilalti.

Citește și: Zodiac CHINEZESC 14-20 august 2023. Săptămână plină de recompense. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile aglomerate sunteti orientati spre munca. Fiti precauti daca va certati cu cineva în legatura cu finantele, o proprietate comuna sau o responsabilitate. Relatiile de familie vor fi însa excelente. S-ar putea chiar sa va mutati rezidenta. Succes!

Horoscop Cassandra PESTI 19.02-20.03: Din punct de vedere astrologic, multe lucruri va aduc noroc. Artele, spectacolele muzicale, orice are legatura cu hobby-urile si cu mestesugurile vor fi o alegere plina de satisfactii. Joi, cineva apropiat va fi dificil de tratat.