Horoscop Cassandra weekend 21-22 august. Entuziasm, energie şi multă dragoste

Dispuneti de o energie puternica si sunteti entuziasti. S-ar putea sa folositi aceasta stare pentru a incepe o noua relatie sau un proiect de redecorare sau reparare a locuintei.

20 aug. 2021, 09:11
Horoscop Cassandra weekend 21-22 august. Entuziasm, energie şi multă dragoste

Horoscop Cassandra weekend 21-22 august BERBEC 21.03-20.04:

Va veti bucura de activitati distractive, intalniri romantice sau picnicuri. Veti fi jucausi si aventurosi, iar din cauza acestor plusuri de energie s-ar putea sa faceti si remarci obraznice, pe care le veti regreta mai tarziu.

TAUR 21.04-21.05: Dispuneti de o energie puternica si sunteti entuziasti. S-ar putea sa folositi aceasta stare pentru a incepe un proiect de redecorare sau reparare a locuintei. Cei din jur va vor admira noile idei si va vor considera indrazneti.

Horoscop Cassandra weekend 21-22 august GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta va vor atrage calatoriile, deoarece sunteti curiosi, doriti sa invatati, sa va aventurati si, cel mai important, aveti energia necesara pentru ca acest lucru sa se intample. Orice veti face, va fi insotit de mult entuziasm!

RAC 22.06-21.07: Puneti in aplicare cateva idei ambitioase de a face bani sau poate chiar incepeti o noua afacere. Ati putea lua in considerare o achizitie majora, dar inainte veti chibzui mult. Desi parca ezitati sa actionati, cand va hotarati nimic nu va mai intoarce din drum.

LEU 22.07-22.08: Aveti idei mari si acesta va fi motivul pentru care veti fi atat de entuziasti. Nu doriti ca cineva sa va stea in cale. Incepeti un proiect indraznet si se pare ca aveti capacitatea de a-i inspira si pe cei din jur. Succes!

Horoscop Mariana Cojocaru: Malefica Lilith se combină cu Jupiter retrograd. Harta karmică a fiecărei zodii
Horoscop Cassandra weekend 21-22 august FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti pregatiti sa realizati ceva important. Va simtiti motivati si nerabdatori, insa va trebui sa evaluati totul si daca aveti indoieli, asteptati intai sa se linisteasca apele si apoi actionati.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti incredere in propriile forte si vreti sa aratati lumii de ce sunteti in stare. Fiti constienti de capacitatea de a-i inspira si de a-i entuziasma pe ceilalti. Prea multa incredere sau prea multa aroganta sunt capcane care trebuie evitate.

Horoscop Cassandra weekend 21-22 august SCORPION 23.10-21.11: Credeti in dumneavoastra, in propriile idei si sunteti convinsi ca va puteti realiza visele. Este impor-tant sa fim constienti ca toti avem limitari. Insa sunteti nativi cu o vointa si o determinare imense, motiv pentru care puteti realiza imposibilul!

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza o saptamana in care va simtiti curajosi, optimisti si gata pentru orice. Trebuie sa aveti grija in privinta supraestimarilor abilitatilor sau sa muscati mai mult decat puteti mesteca.

CAPRICORN 22.12-19.01: Daca sunteti intr-o disputa cu cineva in privinta unei mosteniri sau a unei proprietati comune, veti iesi invingatori. In mare parte, acest lucru se datoreaza increderii pe care o emanati celorlalti.

Horoscop Mariana Cojocaru 2021. Trei zodii, la răscruce de drumuri
Horoscop Cassandra weekend 21-22 august VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana aceasta aveti incredere sa va afirmati in relatiile cele mai apropiate. Este posibil sa imbunatatiti relatia cu partenerul de viata sau chiar sa apara cineva nou, care va va uimi cu ambitia si ideile sale.

PESTI 19.02-20.03: Dispuneti de multa energie pentru a lucra si veti fi aproape neobositi in devotamentul si determinarea de a face ceva. Cu toate acestea, nu constrangeti pe altii si nu fiti dominatori in niciun fel.

Sursa: magazin.ro