HOROSCOP CASSANDRA. Cumpene, despărţiri, dezamăgiri, pierderi băneşti. Toate zodiile au de suferit

HOROSCOP CASSANDRA. Sfârşitul de săptămână aduce multe probleme, astrele nu s-au aliniat tocmai bine pentru zodii.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 06:26

HOROSCOP CASSANDRA BERBEC 21.03-20.04: Continuati sa va ocupati timpul cu activitati distractive (picnicuri, gratare, camping, jocuri cu copiii) si cele de creatie. Veti profita de orice ocazie pentru a va arata talentele.

HOROSCOP CASSANDRA TAUR 21.04-21.05: In special la inceputul saptamanii va veti ocupa de reparatii majore acasa sau de imbunatatiri ale spatiului de depozitare din domiciliu. Este si un moment bun pentru a va analiza viata personala, cea de familie si pentru a va face noi planuri de viitor.

Horoscop octombrie 2020. Zodiile cu noroc la bani în luna lui Brumărel 

HOROSCOP CASSANDRA GEMENI 22.05-21.06: Sunteti dornici de comunicare si va veti bucura sa fiti alaturi de persoane mai tinere. Aveti tot felul de activitati intelectuale si faceti schimburi de idei. In weekend mergeti intr-o scurta calatorie.

HOROSCOP CASSANDRA RAC 22.06-21.07: In aceste zile nu va puteti plange ca nu aveti bani si s-ar putea chiar sa gasiti noi idei de a va suplimenta veniturile. Sa nu uitati ca Marte se afla in varful graficului si va trezeste ambitia. Weekendul vine cu o surpriza de proportii. Poate fi o intalnire sau o mica vacanta.

HOROSCOP CASSANDRA LEU 22.07-22.08: Va implicati in multe retele de socializare, scrieti tot felul de note si scrisori, intr-un cuvant, aveti chef de discutii. Multi dintre dumneavoastra vor face liste pentru viitorul apropiat, unde va veti asterne cele mai indraznete proiecte. Succes!

HOROSCOP CASSANDRA FECIOARA 23.08-22.09: Acum este posibil sa descoperiti raspunsuri sau solutii la probleme mai vechi. Sunteti mai vorbareti ca de obicei si veti dori sa va exprimati ideile tuturor. La sfarsitul saptamanii asteptati-va la o surpriza de la un prieten. Poate veti intalni persoana iubita!

HOROSCOP CASSANDRA BALANTA 23.09-22.10: Trebuie sa demonstrati ca aveti rabdare, mai ales atunci cand va enerveaza ceilalti. Pe la mijlocul saptamanii insa se intampla ceva surprinzator. Poate primiti laude sau chiar o promovare.

HOROSCOP CASSANDRA SCORPION 23.10-21.11: Abilitatea de a vorbi cu oameni in functii de conducere este excelenta. Acestia vor fi impresionati de realizarile dumneavoastra si va vor arata recunostinta. O ocazie brusca de a calatori vine exact la momentul potrivit. Distractie placuta!

HOROSCOP CASSANDRA SAGETATOR 22.11-21.12: Doriti cu ardoare sa descoperiti oameni noi, idei noi si sa invatati lucruri noi. Ca sa se intample toate acestea trebuie sa va eliberati de rutina zilnica. Este posibil chiar sa incercati un sport nou sau o activitate fizica inedita.

HOROSCOP CASSANDRA CAPRICORN 22.12-19.01: Va este deschisa calea catre tot felul de comunicari. Mici probleme legate de casa, de o proprietate comuna sau o mostenire va pune in situatia de a va apara interesele. Nu este nicio problema, totul se rezolva fara prea mari batai de cap.

HOROSCOP CASSANDRA VARSATOR 20.01-18.02: Acum aveti nevoie de mai multa odihna. Insa, deoarece priviti totul cu detasare, puteti vedea anumite relatii cu obiectivitate. Cautati sa imbunatatiti modul in care va raportati la cei din jur.

HOROSCOP CASSANDRA PESTI 19.02-20.03: Vreti sa fiti eficienti si productivi. Din fericire, munca grea de pana acum va aduce multe recompense. Va veti bucura de ocazia de a clarifica si explica lucrurile importante altora. S-ar putea chiar sa gasiti si intelegerea necesara.