Horoscop Cassandra: Fiti atenţi la cheltuielile mari în weekend

Horoscop Cassandra. In aceasta saptamana veti vorbi despre castiguri sau despre lipsa acestora.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 07:51
Horoscop Cassandra: Fiti atenţi la cheltuielile mari în weekend

BERBEC 21.03-20.04: Cel mai intelept este sa actionati cu prudenta.  Fiti minutiosi in tot ceea ce faceti si nu va grabiti.  Nu va descurajati daca veti mai fi si criticati.  Este bine sa rezistati dorintei de a striga mereu la cei din jur. Calmati-va si totul va merge bine. Succes!

TAUR 21.04-21.05: In aceasta saptamana, ceva va necajeste la locul de munca. Poate fi un conflict mocnit de mai multa vreme sau doar o mica altercatie legata de finante.  S-ar putea sa va simtiti oprimati, deoarece exista o tensiune ce parca pluteste in  aer. Situatia se indreapta curand.

GEMENI 22.05-21.06: Ceva legat de o prietenie stransa ar putea sa va provoace rabdarea. Este posibil chiar sa va confruntati un pic cam dur cu cineva, mai ales in ceea ce priveste modul de cheltuire a unor sume de bani.  Ganditi-va ca nu puteti face chiar pe toata lumea fericita.

RAC 22.06-21.07: Zilele acestea partenerii si prietenii apropiati nu va sunt chiar de folos. Dumneavoastra veti fi diplomati si fermecatori cu  ceilalti. S-ar putea sa va simtiti bine daca gatiti ceva delicios pentru toata lumea sau poate doar pentru persoana iubita.

Horoscop Minerva. Mercur este încă retrograd nu afectează toate zodiile

LEU 22.07-22.08: Fiti atenti la tot ceea ce spuneti sau ce faceti, deoarece urmeaza o saptamana destul de dificila.  Oamenii din jur par sa nu coopereze si lucrurile par ambigue. Aveti insa sansa de a va imbunatati sanatatea si situatia la locul de munca. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Tema acestei saptamani ar putea fi cearta pentru bani. Eforturile dumneavoastra de a ajunge la un acord in ceea ce priveste o mostenire sau o proprietate comuna vor fi impiedicate de ceilalti. Probabil ca nu sunt de acord cu ceea ce propuneti. Negociati!

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca orice incercati sa realizati, mai ales acasa,  intampina dificultati din partea celorlalti.  Este dificil sa explicati de ce vreti lucrurile intr-un anumit fel. Mai bine lucrati incet si sigur.  Amintiti-va ca norii adunati nu intotdeauna anunta furtuna.

SCORPION 23.10-21.11: Este posibil sa puneti la indoiala ceea ce faceti deoarece s-ar putea intampla ceva ce va declansa in interiorul dumneavoastra multe semne de intrebare.  Trebuie sa va pastrati inteligenta si sa actionati cu grija.

SAGETATOR 22.11-21.12: Copiii dumneavoastra ar putea sa se simta prea sefi.  Si partenerul de viata ar putea deveni prea dificil. Lumea nu s-a intors pe dos, poate ati fost prea ingaduitori cu toti.  Adunati-va putin si redeveniti un pic mai atenti la comportamentul celorlalti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca orice ati vrea sa faceti este blocat de cineva, poate fi un membru mai in varsta al familiei. Primiti cateva critici aspre. Nu puneti acest lucru la inima pentru ca este doar o provocare temporara a planetelor. Pastrati-va calmul!

VARSATOR 20.01-18.02: Vorbiti destul de mult zilele acestea si se pare ca nu toti sunt de acord cu ceea ce spuneti si chiar resping ce afirmati. Nu reactionati cu frustrare. Saptamana aceasta nu este momentul sa actionati si nici sa scoateti ce este mai rau din dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta saptamana veti vorbi despre castiguri sau despre lipsa acestora. Facem referire la alegerea dumneavoastra, in ceea ce priveste cheltuirea banilor este putin probabil sa va laudati cu castiguri mari, asa ca fiti atenti la cheltuielile mari. Sigur, tentatia este sa cumparati tot felul de lucruri pentru cei dragi.