Horoscop: Cât de bine face dragoste în functie de zodia în care s-a născut

E ipocrit cel care susţine că sexul nu contează într-o relaţie. Contează şi o spun specialiştii în psihologia cuplului. Fie că vrei doar o aventură de o noapte sau vrei un partener cu care să trăieşti o viaţă ţine cont şi de zodia lui, pentru că aceasta spune foarte multe despre abilităţile sale în aşternuturi.

RomaniaTV.net
26 ian. 2016, 09:59
Horoscop: Cât de bine face dragoste în functie de zodia în care s-a născut

Ca sa iti fie mai usor sa alegi, iti spunem in continuare despre fiecare nativ in parte cat de bine face dragoste:

Berbec

Furios si iute, nativul Berbec nu are timp de preludii. El vrea direct actiune. Este pasional, vulcanic si are un sex-appeal foarte puternic. Nu tine cont de reguli sau de conventii si ii place sa domine. Se aprinde foarte usor si niciodata nu da inapoi cand este provocat. Nu o sa ezite sa „sara” chiar la propriu pe partenera lui. Partida de sex cu un Berbec va fi de neuitat.

Citeşte şi  Horoscop 2016: Cum iubeşte cel mai nestatornic bărbat din zodiac

Taur

Taurul este genul senzual si romantic. Chiar daca la prima vedere pare linistit si rabdator, in dormitor se dezlantuie. Ii place sa preia initiativa, dar adora si sa se lase condus de partenera. Te va seduce incet, pentru ca adora preludiul si va incerca sa-ti ofere clipe de neuitat alaturi de el. Pentru el, o noapte de placere chiar dureaza toata noaptea si sa se bucure de fiecare secunda in care face dragoste.

Citeşte şi  Horoscop: Topul zodiilor care renunţă rapid la o relaţie. Află motivul şocant

Gemeni

Energicul nativ din zodia Gemeni se entuziasmeaza repede in pat si vrea sa incerce mereu lucruri noi. Se spune chiar ca in cazul sau creierul este cel mai erogen organ. Pentru ca stapaneste bine cuvintele, stie ce sa spuna ca sa isi duca partenera exact acolo unde doreste. Nimic nu il stimuleaza mai mult decat o lenjerie sexy si o conversatie excitanta. Curiozitatea lui foarte mare il face deschis la sugestii inedite.

Rac

In cazul in care cauti un romantic, atunci l-ai gasit. Racul este sensibil si uneori prelungeste atat de mult preludiul incat cam uita ce avea de gand, motiv pentru care sexul cu el s-ar putea sa ti se para plictisitor. Dar pentru persoanele care viseaza la un partener tandru, care sa le rasfete la maxim, Racul este ideal. Cu toate astea, va prefera o partenera cu ceva mai multa initiativa decat are el.

Leu

Leul este o personalitate sexuala puternica, dar cu toate astea este si tandru si romantic. Uneori orgiliul sau nemasurat tinde sa iasa in evidenta si in dormitor. Este generos in pat, atat timp cat ii dai la fel de mult cat primesti. Este spontan si plin de vitalitate si vede viata in dormitor ca fiind plina de dramatism, culoare si stralucire. E foarte rezistent la pat si de cele mai multe ori isi scoate la iveala latura salbatica.

Fecioara

Nativul din Fecioara devine bun la pat abia atunci cand isi cunoaste foarte bine partenera. E totusi destul de cumpatat la pat, dar cu toate astea, atunci cand capata sentimentul stabilitatii in relatie, se va dezlantui surprinzator. Primeste cu bucurie fiecare indicatie pe care i-o dai, deoarece este dornic sa invete ce iti place. De aceea se si spune ca vei avea parte de sex ca la carte cu o Fecioara.

Balanta

Galant in viata de zi cu zi, galant si in dormitor. Sexul cu el este curat, fara prea mult spectacol, dar este intens pentru ca porneste cu un preludiu interesant, bazat pe tachinari senzuale. In pat este mereu relaxat, si acelasi lucru il doreste si de la partenera sa. Iar daca aceasta se incadreaza in standardele sale, poate fi un amant excelent, mai ales ca, de felul lui, nu este nici egoist, nici dominator.

Scorpion

Ei bine, despre Scorpion se spun multe si pe buna dreptate. Este cel mai sexual semn al zodiacului, este pasional, seducator si plin de sarm, stie cum sa isi domine partenera. E salbatic in pat si iti va oferi partide incendiare de amor. Experimenteaza totul astfel incat sa nu il uiti prea usor. Va rupe hainele de pe tine la propriu ca sa te duca mai repede in dormitor. Nu are inhibitii, iar senzualitatea lui este debordanta.

Sagetator

Nativului Sagetator ii lipseste romantismul, in schimb este foarte dinamic si jucaus. Nu are prejudecati si se lasa sedus in special de persoanele cu spirit liber si foarte puternice, curajoase, temperamentale. Ii place sexul fara prea mari complicatii si cu cat mai riscant, cu atat mai bine. E spontan si actioneaza rapid. Preludiul nu este pentru el fiindca energia sa nu poate fi tinuta in frau cu mangaieri si sarutari.

Capricorn

Isi doreste stabilitate si afectiune si nu e preocupat sa experimenteze foarte multe pe plan erotic. Nu ii place sa primeasca niciun fel de indicatii in dormitor si va reactiona destul de urat. In rest, si el face sex ca la carte, dupa reguli, straduindu-se sa isi satisfaca partenera cat mai bine. Are destul de mult autocontrol si este nevoie de ceva rabdare pana sa treaca de niste inhibitii. Apoi, senzualitatea lui iese la iveala.

Varsator

Nativul din Varsator traieste fiecare experienta sexuala la maxim. Partenera trebuie sa fie lipsita de inhibitii, ca sa nu refuze propunerile sale. E destul de egoist in pat si ar vrea ca fiecare gest pe care il face sa ii fie laudat. Este rebel si pasional si te va surprinde atunci cand se va dezlantui in pat. Are momente in care este foarte grabit in pat, altele sunt pline de pasiune, dupa care urmeaza abstinenta totala.

Pesti

Nativul Pesti este unul dintre romanticii zodiacului. In cazul sau cam tu trebuie sa faci primul pas. Adora ritmul lent de a face dragoste pentru ca nu dispune de multa energie in dormitor. Isi construieste atent fiecare act sexual, in cele mai mici detalii, precum un artist renascentist. E tandru, iubitor, atent si romantic si reuseste sa iti intuiasca si cele mai ascunse dorinte pe care le ai in dormitor.