HOROSCOP: Cât de bine săruţi în funcţie de zodie

Se spune că există, cel puţin, atâtea tipuri de sărut câte semne zodiacale: sărutul pasional, adânc, senzual, firav etc. Cert este că fiecare zodie are specificul ei chiar şi atunci când vine vorba de îmbrăţişări, sărut, sexualitate.

11 nov. 2013, 20:20
HOROSCOP: Cât de bine săruţi în funcţie de zodie

Berbec. Puternic, energic, acestea sunt calificativele principale ale modului în care sărută nativul din Berbec.

Taur. Lent, senzual şi solid ca o stâncă. Mai mult, nativii din Taur au un simţ tactil extrem de dezvoltat, mâinile sale jucând un rol însemnat în timpul sărutului.

Gemeni. Când te săruţi cu un nativ din zodia Gemeni, întregul moment este altceva pentru că la el totul e interesant, plin de culoare, puternic, jucăuş, sexy.

CITEŞTE ŞI: Cele mai bune combinaţii de zodii. Află cu cine să te cuplezi!

Rac. Un sărut oferit de semnul zodiacal Rac este moale, blând, tandru, cald. Unii spun că nativii din zodia Rac sunt cei cu care ai vrea să te săruţi continuu.

Leu. Sărutările unei persoane născute sub acest semn zodiacal au ceva foarte senzual (sexual), dar şi ceva foarte romantic.

Fecioară. Când sărută, Fecioarele sunt îngrijite, subtile, dar cu o imaginaţie bogată. Pentru nativii din semnul astral Fecioară, nimic, nici sărutul, nu este întâmplător.

Balanţa. Dacă te săruţi cu un nativ din Balanţă e ca şi cum ai experimenta ceva incitant, pasional, romantic. Fiecare sărut va fi ca primul.

Scorpion. Sărută cu patos, cu o energie sexuală debordantă, uneori uşor agresiv, carnal.

Săgetător. Sărutul unui Săgetător este surprinzător, spontan, aventuros, exploziv. De asemenea, cei născuţi sub acest semn astral doresc mereu mai mult, mai aprins, mai devastator.

VEZI ŞI: Unde le place cel mai mult femeilor să le săruţi

Capricorn. Rafinat, elegant, serios, sexy. El sărută cu inima şi cu mintea, dar cel mai mult cu sufletul, este o vorba care circulă despre Capricorni.

Vărsător. Sărutul celui născut sub acest semn astral poate fi uimitor, diferit de ceea ce pare acesta în exterior. Umed, un pic murdar, sărutul unui Vărsător îţi ia respiraţia.

Peşti. Senzaţia pe care ţi-o transmite este una intimă, moale, profundă. Sărutul unui nativ din Peşti este de durată şi plin de iubire.