Horoscop: Cât de bună dansatoare la bară ai fi pentru iubitul tău, în funcţie de zodia ta

Dansul la bară este, pentru multe femei, o adevărată provocare, iar pentru bărbaţi o fantezie erotică. Nu puţini sunt cei care recunosc că le-ar plăcea să-şi vadă iubitele dansând lasciv, doar pentru ei.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 09:48
Horoscop: Cât de bună dansatoare la bară ai fi pentru iubitul tău, în funcţie de zodia ta

Daca te-ai gandit sa-ti surprinzi iubitul cu un astfel de „cadou”, atunci trebuie sa stii daca esti sau nu facuta pentru asa ceva.

Afla cat de buna dansatoare la bara ai fi, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

In mod sigur apreciezi arta si frumosul si ai vazut pana acum cateva executii de dans la bara care te-au impresionat. Cu toate ca te atrage acest sport, nu te vezi in stare sa performezi. Asta nu inseamna ca nu merita sa incerci. Chiar daca esti putin stangace de fel, in mod sigur vei reusi sa-ti impresionezi iubitul daca iti doresti acest lucru cu adevarat.

Taur

Exprimi foarte mult erotism si te atrage orice sport care iti poate pune in valoare corpul. In mod sigur dansul la bara este trecut pe lista si intentionezi sa executi cele mai senzuale miscari pentru a-ti impresiona iubitul. Totusi, ai grija sa nu te straduiesti prea tare, altfel vei risca ca totul sa-ti iasa exact pe dos.

Gemeni

Desi esti o persoana foarte expresiva si deschisa la foarte multe lucruri, dansul la bara nu te atrage. Consideri ca este mai degraba o activitate menita doar sa multumeasca sexul puternic. Insa, daca iubitul tau ar avea o astfel de fantezie cu tine, ai fi dispusa sa faci cateva cursuri de dans la bara pentru a-l multumi, dar asta nu inseamna ca vei excela.

Citeşte şi Cea mai MICĂ DANSATOARE la BARĂ din lume câştigă zeci de mii de euro, dar nu are niciun metru VIDEO

Rac

Esti o persoana romantica si linistita si nu te atrag deloc astfel de sporturi. Desi apreciezi frumosul si-ti place sa vezi un dans executat ca la carte, asta nu inseamna ca si tu ai putea face acelasi lucru. Oricat de mult te-ai stradui, daca incerci sa dansezi la bara vei risca sa ai parte de mici incidente.

Leu

Esti o persoana determinata si niciodata nu refuzi o provocare. Daca iubitul tau iti va spune ca are aceasta fantezie cu tine, dansand la bara, in mod sigur vei face tot posibilul pentru a-l impresiona si a-i arata cat de talentata esti. Iar daca mai imbraci si un costum sexy, in mod sigur vei avea mai multa incredere in tine iar dansul iti va iesi perfect.

Află cât de bună dansatoare la bară ai fi pentru iubitul tău, în funcţie de zodia ta, pe Ele.ro.