Horoscop: Cât de mult îţi permite să fii independentă, în funcţie de zodia lui

Nativul din Scorpion are multe pretenţii, dar se abţine să le spună. Înainte de a începe o relaţie cu el, află ce îţi va da voie să faci sau ce îţi va interzice.

07 dec. 2013, 08:52
Horoscop: Cât de mult îţi permite să fii independentă, în funcţie de zodia lui

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din Săgetător nu concepe să aibă o relaţie în care restricţia să fie pe primul loc. Nu acceptă să fie comandat, dar nici nu are pretenţia să-şi conducă partenera. Poţi cheltui câţi bani vrei şi să ieşi în oraş ori de câte ori îţi doreşti, atâta timp cât te vede fericită. Nu se va impune decât dacă vreun bărbat îţi dă târcoale şi se simte ameninţat.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul din această zodie este uşor frustrat şi are impresia că toate lumea vrea să îşi bată joc de el. Din această cauză, va fi foarte precaut cu partenera lui şi nu prea o va lăsa să îşi facă de cap. Nu prea multe femei sunt încântate de o relaţie cu acest nativ, aşa că trebuie să ai grijă de la bun început şi să încerci să-l educi. Va fi absurd de cele mai multe ori şi îţi va interzice uneori chiar să nu îţi vezi familia.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din Vărsător nu neapărat că îţi va interzice lucruri, dar îi plac să stea cât mai mult timp alături de tine. Nu o face ca să te monitorizeze şi controleze, ci pur şi simplu de drag. Dacă devine deranjant pentru tine şi îi vei spune acest lucru, nu va avea nimic de obiectat. Îţi respectă intimitatea mai mult decât oricine.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Atâta timp cât nu îi vei da motive să se îndoiască de tine, bărbatul din zodia Peşti te va lăsa să iei orice decizie de capul tău, dacă asta îţi vei dori. Nu se va băga niciodată în treburile tale decât dacă îi dai voie sau îi ceri ajutorul. Chiar dacă stă cu inima friptă sau poate şi-ar dori să fie cu tine uneori, acest nativ te respectă exact cum îţi doreşti.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec îşi controlează în permanenţă iubita de teamă să nu fie înşelat. Din cauza geloziei şi a posesivităţii de care dă dovadă, acest bărbat nu te va lăsa nici să treci strada fără ca el să ştie. Şi asta în cel mai bun caz. De obicei, îţi limitează absolut toate dorinţele şi nu va fi de acord să faci nimic dacă nu este şi el cu tine.

Citeşte mai mult pe eva.ro