HOROSCOP: Cât de mult te manipulează partenerul, în funcţie de zodie, fără să îţi dai seama

Dacă un nativ din Gemeni mizează pe insistenţă când încearcă să-şi convingă partenerul, o Fecioară manipulează folosindu-se de argumente care, doar aparent, sunt în avantajul partenerul.

RomaniaTV.net
09 ian. 2014, 08:34
HOROSCOP: Cât de mult te manipulează partenerul, în funcţie de zodie, fără să îţi dai seama

BERBEC
 
Berbecii, din fire, sunt incapatanati si indaratnici, avand uneori un exces de zel care le poate fi daunator. Sunt, totodata, intreprinzatori si vioi, dar si foarte rationali si practici. Din acest motiv, un Berbec isi va convinge mereu partenerul prin argumente. Cu o logica de nezdruncinat, Berbecul o sa recurga mereu la ratiune atunci cand incearca sa-si convinga partenerul de cuplu sa faca ceva. Mai mult, o sa se axeze pe punctele slabe ale partenerului sau pentru ca argumentatia lui sa aiba o mai mare greutate. Spre exemplu, daca stie ca partenerului ii pasa de “gura lumii”, atunci va incerca sa-l manipuleze spunandu-i ca actiunile lui sau lipsa actiunilor sale ii ofera o imagine proasta in fata celor din jur.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Comportamentul lui după ce te-a înşelat, în funcţie de zodie

TAUR
 
Taurii sunt vulcanici, in unele momente chiar inducand teama in randul celor din jur. De altfel, multe persoane care au cunostinte, prieteni sau parteneri taur stiu ca este in defavoarea lor sa-i scoata din fire. Taurii sunt constienti de “puterea” pe care o au, motiv pentru care – atunci cand vor sa-si convinga iubitul sau iubita sa actioneze intr-un anume fel – se infurie sau cel putin lasa impresia ca se vor infuria daca nu li se va face pe plac. Cum Taurii isi aleg, de regula, parteneri mai slabi de inger decat ei, aceasta tehnica de convingere functioneaza negresit aproape mereu.
 
GEMENI

Gemenii conving prin insistenta, indiferent de situatie. Desi sunt, de regula nehotarati, atunci cand isi doresc ceva, bat apa in piua pana le iese. Astfel actioneaza si in relatiile de cuplu. Un geaman isi determina adesea partenerul sa faca cum doreste el prin a insista la nesfarsit, prin a arunca pastile (discrete sau foarte evidente) pana cand isi determina partenerul sa faca cum vrea el.

Citeşte şi După cât timp de relaţie te va înşela în mod sigur, în funcţie de zodie
 
RAC
 
Desi Racii sunt usor inchisi in sine cand este vorba de relatii interumane, lor le place sa aiba ultimul cuvant. Astfel ca sunt dispusi sa se inhame la discutii aparent interminabila pana isi obosesc partenerul, doar ca sa le iasa asa cum vor ei. Un partener Taur cunoaste bine expresia “santaj emotional” si nu va ezita sa o foloseasca pe post de tehnica de manipulare.
 
LEU
 
In orice fel de relatie, Leul se doreste a fi lider. Cu atat mai mult intr-o relatie de cuplu el isi va manifesta aptitudinile de conducator, motiv pentru ca creeaza aproape o obisnuinta in a i se respecta deciziile. Iata de ce Leii nu prea au nevoie de tehnici de manipulare, caci autoritatea innascuta pe care le faciliteaza procesul de convingere a partenerului de cuplu.
 
FECIOARA
 
O Fecioara manipuleaza folosindu-se de argumente care, aparent, sunt in avantajul tau. “Este spre binele tau”, “Lasa ca vin eu sa te iau de acolo”, “Mai bine va intalniti in locul X ca sa nu bati drumul pana acolo/ca sa nu cheltuiesti atatia bani” – acestea sunt toate expresii bine cunoscute de Fecioare. Ele le folosesc atunci cand vor sa-si convinga partenerul sa actioneze intr-un anumit fel. Nu-si pun propriile nevoi in fata, ci sugereaza, in discutie, ca “aceasta” este calea mai buna pentru partener. Crezand ca este vorba doar de o atitudine grijulie, partenerul inghite repede aceste “pastile” oferite de fecioara si se lasa usor manipulat.

Continuarea pe Lyla.ro.