Horoscop: Cât de mult vei trăi, în funcţie de zodie

Ziua în care te-ai născut influențează momentul în care vei trece în neființă, potrivit astrologilor, care și-au făcut o idee despre cât de mult vei trăi în funcție de zodie. Află mai departe care sunt cele mai longevive zodii.

28 aug. 2014, 10:55
Horoscop: Cât de mult vei trăi, în funcţie de zodie

Berbec

Ești o persoană care reușește deseori să îi scoată din sărite pe ceilalți. Îți place să îți asumi riscuri și de multe ori îți pui sănătatea în pericol. Poți trăi și până la 85 de ani, când poți muri în urma unui infarct. Dorința ta te aventură îți poate aduce, însă, moartea la vârste fragede, în accidente de mașină.

Citeşte şi Regimul alimentar şi dietele potrivite zodiei tale, ca să slăbeşti sigur şi sănătos

Taur

Ești practic și persistent, ai o ambiție extraordinară și muncești din greu pentru a ajunge unde îți dorești. Ești perceput ca un om încăpățânat, iar atitudinea ta neliniștită îți consumă energia. Vei muri, însă, la bătrânețe, după 90 de ani, din cauze naturale.  În cazuri rare, îți poți pierde viața în tinerețe, în timp ce spargi o bancă sau ești supus unei operații.

HOROSCOP: Ce preludiu preferă în funcţie de zodia lui
 
Gemeni

Ai o minte ageră și ești plăcut de foarte mulți oameni, care cred despre tine că ești bisexual. Chiar dacă vei primi atenție din multe părți, vei atinge cu greu fericirea, pentru că ești înclinat să aștepți prea mult și să oferi prea puțin. Urăști să lași bacșiș sau să dai bani pentru cauze nobile. Gemenii sunt recunoscuți pentru înclinația lor spre incest, iar viața lor dezordonată și plină de abuzuri le pot aduce moartea în jurul vârstei de 45 de ani. În cazuri fericite, trăiesc și până la 85 de ani, când pot muri de claustrofobie.

Citeşte şi HOROSCOP. Top 5 soti ideali din zodiac

Rac

Ție îți plac oamenii și vrei să îi ajuți de fiecare dată, însă vei fi perceput ca un om slab și ușor de manipulat. Pentru că îți pasă de ceilalți, nu prea ai grijă de tine, dar cu toate acestea, ai șanse să trăiești cel mai mult din tot zodiacul. Majoritatea nativilor ajung până la 95 de ani și mor din cauze naturale. Alteori, o boală la stomac îți poate cauza moartea mai devreme.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.