HOROSCOP: Ce preludiu preferă în funcţie de zodia lui

Daca vrei sa ai parte de o partida fierbinte de sex alaturi de partenerul tau, trebuie sa afli cum arata preludiul perfect pentru el. Consulta zodiacul pentru inspiratie.

23 aug. 2014, 14:33
HOROSCOP: Ce preludiu preferă în funcţie de zodia lui

BERBEC – Nu are nevoie de preludiu si nici nu are timp pentru asa ceva. Ii place sa treaca direct la actiune, asa inarmeaza-te cu rabdare si nervi tari.

TAUR – Taurii adora un preludiu lung, cu sarutari si atingeri. Daca iti doresti sa faceti sex, trebuie sa initiezi tu atingerile fierbinti.

GEMENI – Preludiul perfect pentru Gemeni este un menage a trois. Numai gandul la o partida de sex in trei ii excita la maximum.

CITESTE SI: PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale

RAC – Daca vrei sa ai parte de o partida de sex fierbinte cu un rac, du-l in baie si faceti o baie fierbinte impreuna.

LEU – Alege cele mai sexy costume si danseaza-i. Este preludiul perfect pentru barbatul Leu.

FECIOARA – Adora actiunea la dus, asa ca intra peste el la dus si faceti sex chiar acolo. Iti garantam o experienta geniala.

BALANTA – Barbatii Balanta sunt foarte nehotarati, asa ca trebuie sa iei tu initiativa pentru un preludiu ca la carte.

SCORPION – Pentru barbatii Scorpioni preludiul este doar o mica parte din ceea ce urmeaza. Pregateste-te pentru o zi fierbinte…toata ziua.

SAGETATOR – Daca vrei sa ai parte de o partida de sex fierbinte, trebuie sa stii ca Sagetatorii sunt exitati de sexul in spatii deschise. Du-l in natura si bucura-te de ceea ce urmeaza.

VEZI SI: SFATURI SEXUALE pentru femeile leneşe

CAPRICORN – Barbatii Capricorn vor sa fie mereu deasupra, asa ca lasa-l sa iti faca sex oral in timpul preludiului.

VARSATOR – Cel mai excitant preludiu pentru un barbat Varsator este pericolul pentru ca adora sa faca sex in public. Alege un loc in care adrenalina sa-i curga prin vene.

PESTI – Preludiul perfect pentru barbatul Pesti este o discutie despre ceea ce urmeaza sa se intample in pat. Spune-i tot ce iti trece prin cap.