Horoscop: Cât de norocoasă eşti în dragoste, în funcţie de zodie

Te-ai intrebat pana acum de ce prietenele tale au mai mult noroc in dragoste decat tine? Poate ai crezut ca faci tu ceva gresit sau pur si simplu nu ai intalnit barbatul potrivit, insa trebuie sa stii ca si astrele au o influenta puternica atunci cand vine vorba de planul sentimental.

17 oct. 2014, 10:19
Horoscop: Cât de norocoasă eşti în dragoste, în funcţie de zodie

Se spune ca anumite zodii s-au nascut pentru a fi iubite si pentru a oferi iubire, in timp ce altele isi gasesc mai greu echilibrul pe acest plan. Asadar, citeste horoscopul si afla cat de norocoasa esti in dragoste, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Esti foarte capricioasa la capitolul barbati si, desi esti in cautarea unei iubiri ca in povesti, mereu cauti tot felul de scuze sa fugi de anumiti barbati din viata ta. Astrele iti ofera foarte multe sanse, insa tu le dai singura cu piciorul. Se poate spune in cazul tau ca norocul ti-l furi singura. Asadar, trebuie sa inveti sa traiesti mai mult momentul si sa nu-ti mai pui foarte multe intrebari, altfel vei sfarsi singura.

Taur

Ai foarte mult noroc la barbati, esti o femeie frumoasa si ai o personalitate puternica, insa in dragoste lucrurile stau diferit. Desi ai parte de foarte multe experiente, foarte greu ajungi sa iubesti cu adevarat pe cineva. Ai momente cand consideri ca ghinionul te urmareste, insa trebuie sa-ti schimbi modul de gandire si vei avea parte de noroc in dragoste in cele din urma!

Gemeni

Femeile nascute in zodia Gemeni nu au parte de noroc in dragoste, ele reusesc sa aiba relatii de durata, insa nu pun foarte mult pret pe sentimente si din acest motiv nici partenerii pe care ii vor avea nu vor fi foarte indragostiti de ele. Asadar, daca esti o nativa a acestei zodii, se pare ca interesele tale sunt altele.

Citeşte mai mult pe ele.ro