Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna mai, în funcţie de zodia ta

Se spune că, de cele mai multe ori, norocul ţi-l poţi face şi singură, dar asta nu este o regulă general valabilă şi tu ştii foarte bine acest lucru. Sunt persoane mai norocoase şi persoane mai ghinioniste, aşa că ajungi să te întrebi ce poţi face ca totul să-ţi iasă aşa cum vrei.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 08:14
Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna mai, în funcţie de zodia ta

O vorba din batrani spune ca norocul iti este scris in stele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa privesti mereu cerul si sa te intrebi ce corp ceresc iti surade.

Cel mai simplu lucru pe care il poti face este sa citesti horoscopul lunii mai si sa afli cat de norocoasa vei fi, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Influenta Soarelui se va resimti puternic, iar tu vei avea sanse sa-ti maresti veniturile sau sa obtii un nou job. Va fi o perioada lipsita de preocupari, in care interesul va avea accent pe valori, bani, bijuterii sau investitii. Norocul va fi de partea ta atat la locul de munca, cat si in cercul de prieteni. Vei putea avea o oarecare usurare cu privire la imprumuturi sau obligatii mai vechi. In ultima parte a lunii moralul iti va fi putin la pamant, insa nu va fi ceva care sa dureze.

Taur

Vitalitatea si increderea iti vor fi hranite de pozitia Soarelui in casa Taurului, ai foarte multa initiativa si poti sa discerni mai usor intre ce este primordial si ce este secundar. Cu toate ca va fi necesar sa gestionezi cateva situatii critice, vei iesi invingatoare la sfarsitul acestei luni si vei putea pune linistita capul pe perna. Norocul iti va surade aproape la orice pas, asa ca ai toate motivele sa zambesti.

Gemeni

Va fi o luna pe placul tau, totul va zbura in jurul tau, evenimentele nu vor mai inceta sa apara, iar tu vei fi mereu in centrul atentiei. Astrele te vor indruma la orice pas si vei avea noroc in aproape orice domeniu, trebuie doar sa te decizi ce vrei sa faci. Banii vor veni foarte usor, aproape ca vei avea senzatia ca ai castigat la loto. Cu toate astea, nu trebuie sa faci risipa de noroc atunci cand nu este cazul.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.