HOROSCOP: Cât de PERVERSĂ eşti în funcţie de zodia ta

Iti place sa-i oferi placere partenerului si te gandesti la tot felul de trucuri sexuale pe care sa le folosesti in dormitor? Foarte multe femei au trezit adevarate fantezii sexuale dupa ce au citit celebra carte "Cele 50 de vicii ale domnului Grey" (Fifty Shades of Grey).

RomaniaTV.net
15 oct. 2013, 12:30
HOROSCOP: Cât de PERVERSĂ eşti în funcţie de zodia ta

Dar cat de mult esti dispusa sa-ti satisfaci partenerul? Totul are o limita, chiar si in dormitor, si este foarte important sa te cunosti foarte bine.

Zodia in care te-ai nascut are o mare influenta asupra „aptitudinilor” tale sexuale.

Berbec

Iti place sa creezi o atmosfera plina de energie, iti place sexul pasional si-ti place sa te simti dorita in cel mai puternic mod posibil. Ai foarte multe fantezii si nu te temi sa le incerci impreuna cu iubitul tau. Atunci cand te bucuri cu adevarat de o partida de sex, exprimi foarte bine acest lucru: iti place sa tipi, sa zgarii sau chiar sa-ti musti partenerul. Cu tine o partida de sex va fi de neuitat.

Taur

Adori sexul iar cu tine totul este foarte intens. Exprimi foarte multa sexualitate si esti pregatita oricand sa faci dragoste toata noaptea, fara oprire. Ai foarte multa energie iar partenerul tau se va putea numi norocos sa te aiba. Desi ai o fire usor agoista, iti place sa-ti satisfaci complet partenerul si pui foarte multa pasiune in fiecare gest sau act sexual pe care il faci. Iti place sa incerci lucruri diferite si chiar te atrag si acele scenarii demne de niste filme porno.

Gemeni

Esti o persoana foarte deschisa la orice tip de sex: prin telefon, in natura, la birou, in masina sau in locuri publice. Te atrage ideea de a fi in ipostaze inedite alaturi de iubitul tau si nu ai nicio retinere fata de el atunci cand faceti sex. Te atrag si partidele pe fuga, insa atunci cand iti „programezi” partida de sex, iti place sa te bucuri de fiecare etapa in parte. Si sa nu mai spunem ca te documentezi foarte bine inainte de a trece la actiune!

CITEŞTE ŞI: HOROSCOPUL SFÂRŞITULUI DE AN. Ce ne-au rezervat astrele în ultimele luni din 2013

Rac

Esti foarte tandra cand vine vorba de sex, romantismul te caracterizeaza si ai nevoie de stabilitate in relatie pentru a putea sa te desfasori in pat. Poti fi creativa in pat insa nu te atrag acele scene care te solicita foarte mult. Nu trebuie sa refuzi orice fantezie sexuala pe care partenerul tau o are, pentru inceput ai putea incerca sa te lasi dominata, in mod sigur vei fi satisfacuta pe deplin.

Leu

Desi esti egoista de fel, atunci cand vine vorba de sex esti pasionala si dornica de a incerca lucruri noi. Traiesti totul foarte intens si ai da orice pentru o partida buna de sex. In general iti place sa fii cea care conduce in dormitor. Iti plac jocurile si te atrage foarte mult ideea de „a fi prinsa”, tocmai de aceea de multe ori vii cu idei traznite: sex in lift, in cabina de proba a unui magazin sau in cinematograf.

Citeşte continuarea pe Ele.ro