Horoscop: Cât de preocupată eşti de sănătatea ta, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Nativa din Fecioară este extrem de atentă cu organismul ei, însă de cele mai multe ori exagerează până ajunge la obsesie.

14 oct. 2015, 13:45
Horoscop: Cât de preocupată eşti de sănătatea ta, în funcţie de zodie

BALANŢĂ

Eşti adepta exceselor, când exagerezi cu stilul de viaţă sănătos, când eşti total iresponsabilă. Principala ta problemă este alimentaţia, căci la îngrijirea exterioară eşti expertă. Trebuie să ai grijă în primul rând de interiorul tău, căci asta iese la suprafaţă!

SCORPION

Ai grijă de sănătatea ta doar din simplul motiv că vrei să arăţi bine şi să ai încredere în tine, însă uiţi esenţa. Pe lângă o dietă adecvată şi sport, trebuie să te protejezi şi de alţi factori independenţi de tine. Nu trata cu indiferenţă o răceală aparent banală, altfel situaţia poate căpăta alt sens!

SĂGETĂTOR

Te preocupă mai mult starea ta psihică decât cea fizică şi consideri că poţi trata tu singură eventualele probleme de sănătate. Uneori poţi nimeri, dar alteori ar fi bine să nu te joci cu focul. Ai grijă în primul rând să îţi faci cotroale periodice de rutine, aşa vei fi în siguranţă!

CAPRICORN

Nu eşti genul de persoană care se plânge de problemele pe care le are, însă încearcă de una singură să şi le rezolve. Eşti responsabilă atunci când vine vorba de sănătate, însă stai în permanenţă cu grija să nu întâmpini ceva grav. Nu duce aceste gânduri spre obsesie, dacă vei avea grijă să îţi faci o rutină din a merge la medic măcar o dată pe an, totul va fi în regulă!

VĂRSĂTOR

Devii responsabilă din acest punct de vedere doar atunci când suferi de ceva anume, până atunci nu te îngrijeşti absolut deloc. Nu aştepta ca ceva grav să te aducă cu picioarele pe pâmânt, este mai bine să previi decât să tratezi. Nu pune micile plăceri pe primul loc în defavoarea organismului tău!

PEŞTI

Nu te sperie greutăţile vieţii, însă atunci când le întâmpini ai vrea să fi făcut ceva pentru a nu trece prin asta. Urăşti persoanele care sunt extrem de igienice şi atente cu sănătatea lor, şi parcă vrei să faci contrariul tocmai în ciuda lor. Nu te juca cu focul, pentru că rişti să te arzi!

Citeşte mai mult, pe eva.ro