HOROSCOP: Cât de răi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie

Deşi se spune că femeile sunt rele, bărbaţii au de multe ori tendinţa să fie mai maliţioşi şi mai ascunşi ca acestea din urmă. Semnul zodiacal dictează apucăturile parsive şi meschine ale bărbaţilor şi denotă care este faţa rea a fiecăruia, în funcţie de perioadă în care s-a născut.

RomaniaTV.net
03 apr. 2013, 06:41
HOROSCOP: Cât de răi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie

Dupa ce ne-am lamurit cat de rele sunt femeile, in functie de zodie, in urma observatiilor astrologilor, este normal sa vedem cate ceva si despre gradul de rautate al barbatilor, in functie de zodie.

La fel ca si in cazul femeilor, absolut toti barbatii sunt capabili sa fie rai, voluntar sau involuntar, iar in cele din urma vom vedea cum se manifesta si care zodie este cu adevarat rea, in urma studiilor sociologice si astrologice.

BERBEC

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte caposi. Daca nu le convine ceva se vor imbufna, vor tine in ei si la un moment dat vor decide ca ar fi bine sa se razbune pe cel care i-a suparat. La fel ca si femeile din acest semn zodiacal, barbatii Berbeci pun etichete oamenilor fara sa-i cunoasca, sunt instinctiv reticenti si rai cu orice persoana pe care o cunosc si nu se sfiesc sa isi arate dispretul fata de oameni care au decis ca nu se ridica la rangul lor. Sunt foarte razbunatori insa nu au un intelect atat de vicelan incat sa ticluiasca vreun plan malitios. Barbatii Berbeci vor actiona direct atunci cand vor dori sa faca rau si se vor asigura ca toata lumea stie ca ei au fost cei care au ranit o anumita persoana.

SFAT: Ar trebui sa plecati urechea si la sfaturile altora! Nu mai luati totul atat de personal.
 
TAUR

Taurii sunt nesiguri pe ei. Expun o imagine de barbati puternici pe care nu poate sa-i darame nimic si dispretuiesc persoanele care isi accepta simplitatea si slabiciunile. Tocmai de aceea au tendinta de a fi rai tocmai cu acest tip de persoane. Maipe sleau, daca dau de cineva slab de duh vor fi ispititi instincitv sa terfeleasca acea persoana prin orice mijloace. Mai intai va incepe sa o ia peste picior iar apoi va incepe efectiv “sape” acea persoana pana cand o va aduce la limita rabdarii. Iar barbatii Tauri fac acest lucru doar din cauza faptului ca sunt nesiguri pe ei insisi.

SFAT: Daca tot aveti atat de mult tupeu, luati-va de cineva pe masura!

GEMENI

Nativii acestei zodii sunt unii dintre cei mai parsivi, malitiosi, razbunatori si ticluitori. Urasc aproape instinctiv ep toata lumea, se considera buricul pamantului si au porniri de distrugere puternice. Fara sa isi dea seama, vor cauta sa faca rau tuturor celor care le stau in cale. Gemenii au o arma foarte puternica atunci cand decid sa distruga pe cineva si anume rabdarea. Pandesc momentul in care persoana pe care o urasc se afla la pamant si atunci ii dau lovitura decisiva. Mai multe decat atat, nu se sfiesc deloc sa distruga intelectul persoanei pe care nu o suporta. Iar calitatile lor de pseudo-psihologi ii ajuta foarte mult. Motivele pentru care sunt atat de rai sunt simple. Astfel, gemeinii au nevoie de satisfactie, sa se simta mai presus decat restul si de aceea fac ceea ce fac.

SFAT: Ar trebui sa realizati ca pana la urma roata se invarte si cineva va avea ac si de cojocul vostru!

RAC

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal au o reputatie de oameni blanzi. Rareori aleg sa se razbune pe cineva sau se apuca sa faca rau unei persoane fara niciun motiv. Racii au o fire impaciuitoare si acest lucru le aduce de multe ori neajunsuri. Ce-i drept nu-i ajuta nici intuitia si de aceea se gasesc de multe ori in rolul de persoana careia i s-a facut un rau. Insa, daca rabdarea le ajunge la limite, Racii uita de orice bariere! Astfel, daca au motive cu adevarat, decin foarte vicleni si cauta cele mai teribile moduri de razbunare, atacand aexact colo unde este punctul slab al dusmanului.

SFAT: Incercati sa fiti mai vigilenti!

LEU

Cu un orgoliu imens, Leii se gasesc mereu in situatia de a trebui sa demonstreze ceva. Nu vor niciodata sa fie pe locul doi si de aceea apeleaza cam la orice arme au in dotare ca sa castige. Asa ca motivatia lor pentru a face rau cuiva este aceea ca trebuie sa primeze ca indivizi. Nu sutn foarte intuitivi si nici foarte inventivi atunci cand vine vorba de a rani o persoana, insa o pot face fara niciun fel de scrupule daca au ceva de castigat. De multe ori insa, totul se intoarce impotriva lor avand in vedere ca nu fac planuri elaborate.

SFAT: Incercati sa va dati seama de ce este cu adevarat important la persoana voastra si sa dezvoltati acea latura!

FECIOARA

La fel ca si femeile nascute in aceasta zodie, barbatii din Fecioara sun poate unii dintre cei mai parsivi de pe fata Pamantului. Spre deosebire de Gemeni insa, cei nascuti in Fecioara sunt rau constient si de multe ori isi doresc cu adevarat sa puna in aplicare si sa ticluiasca planuri malitioase. Partea urata este ca de multe ori aceste planuri dau roade si astfel ego-ul celor nascuti in aceasta zodie creste. Se folosesc de sex-apeal si nu au nicio remuscare in a minti de ingheata apele pentru a obtine ce doresc.

SFAT: Nu va puneti cu Gemenii!

CONTINUAREA PE LYLA.RO.