Horoscop: Cât de repede îl poţi face să se îndrăgostească de tine, în funcţie de zodia lui

De câte ori nu te-ai întrebat cum să-l faci să se îndrăgostească mai repede de tine? La început, totul poate fi foarte frumos şi uşor, însă pe măsură ce timpul trece, acea senzaţie de "fluturi în stomac" dispare, iar tu începi să te întrebi care sunt sentimentele lui faţă de tine.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 10:10
Horoscop: Cât de repede îl poţi face să se îndrăgostească de tine, în funcţie de zodia lui

Chiar daca iti dovedeste de nenumarate ori ca ii place sa stea in compania ta, acest lucru nu inseamna ca este complet indragostit de tine. Dar, nu trebuie sa-ti faci griji, astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si te invata cateva trucuri.

Citeşte şi Horoscop: Ascendentul în zodia Gemeni. Calculează-ţi ascendentul

Iata cum il poti face sa se indragosteasca mai repede de tine, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul isi doreste o femeie care ii poate stapani pornirile. Fiind o fire mai impulsiva, acest barbat va avea tendinta sa se enerveze fara un motiv anume sau sa nu-i convina anumite lucruri. Nu il critica in public si in niciun caz nu incerca sa te plangi prietenilor lui de modul in care el te trateaza. Se va indragosti de tine daca-i dovedesti ca poti fi o femeie diplomata.

Ce fel de amant eşti în funcţie de zodie

Taur

Daca vrei sa-l faci sa se indragosteasca mai repede de tine, trebuie sa renunti la scuturile pe care le porti zilnic si sa fii cat mai detasata in prezenta lui. Taurul isi doreste o femeie pasionala, lipsita de inhibitii, care iubeste viata si care stie sa se distreze, in orice moment al zilei. Nevoia de control nu are ce cauta in relatia cu un Taur.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul bărbaţilor mămoşi din zodiac

Gemeni

Conversatia este cheia unei relatii reusite cu un barbat nascut in zodia Gemeni. Daca vrei sa-l faci sa se indragosteasca mai repede de tine, trebuie sa ii arati ca poti fi foarte sociabila, amuzanta si mereu dornica de distractii. In plus, nu trebuie sa-i arati ca esti genul de femeie posesiva, pentru ca acest lucru l-ar pune pe fuga.

Restul horoscopului pe Ele.ro.