Horoscop: Cât de repede îţi găseşti jumătatea, în funcţie de zodia ta

Recunoaşte, de câte ori nu te-ai întrebat până acum care sunt motivele pentru care nu ţi-ai întâlnit jumătatea? Adesea, nu ţine totul de noi, şi avem tendinţa să punem totul pe seama destinului sau pe seama neşansei.

RomaniaTV.net
12 mart. 2014, 09:13
Horoscop: Cât de repede îţi găseşti jumătatea, în funcţie de zodia ta

Chiar daca toate persoanele din jurul tau iti spun sa ai mai multa incredere in tine, ca toate se intampla cu un scop si numai la timpul lor, intrebarea te va macina in continuare.

Dar, poti sa mai crezi si in astre, nu? Afla cat de repede iti gasesti jumatatea, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Esti foarte incapatanata, te atasezi foarte repede de barbatul de langa tine si in mod clar nu accepti o despartire foarte usor. Daca ti-au fost ranite sentimentele, iti revii foarte greu. Dar, nu trebuie sa iti faci griji ca vei ramane singura. Se poate observa foarte usor cat de multa nevoie de atentie ai, asa ca atunci cand te vei astepta mai putin, vei intalni acel barbat caruia i-a fost sortit sa aiba grija de tine.

Taur

Se spune ca atunci cand un Taur se indragosteste, o face pentru totdeauna, tocmai de aceea risti sa suferi mai mult din dragoste, fata de alte zodii. Daca ai trecut recent printr-o despartire, iti va fi foarte greu sa-ti revii, iar o lunga perioada de timp nu vei fi dispusa sa auzi de alti barbati. Dar, totul va depinde de tine, daca vei dori sa iubesti din nou si daca vei permite altui barbat sa intre in viata ta si sa afle cat de minunata poti fi.

Gemeni

Esti genul de persoana care se bucura din plin de viata, iar o despartire nu este un capat de lume pentru tine. Esti dispusa sa o iei de la capat, pana in momentul in care vei fi sigura ca ti-ai intalnit jumatatea. Daca te vei indragosti cu adevarat, vei fi dispusa sa lupti pana in panzele albe, pentru ca totul sa fie perfect intre voi. De obicei, persoanele nascute in zodia Gemeni isi gasesc mai greu jumatatea, tocmai de aceea esti o fire rationala si stii cum sa-ti gestionezi viata sentimentala.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.