Horoscop: Cât de repede te va uita după despărţire, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP. Te-ai despartit recent de iubitul tau, dar te gandesti in continuare la el? Despartirile nu sunt deloc usoare, mai ales daca ai ajuns sa dezvolti sentimente pentru persoana care ti-a fost alaturi, insa trebuie sa-ti continui drumul.

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 08:20
Horoscop: Cât de repede te va uita după despărţire, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP. Adesea, barbatii trec mai usor peste o despartire, asa ca te poti astepta sa uite mai repede de tine, mai ales daca va intalni pe altcineva.

Astrele iti dezvaluie cateva secrete si, in functie de zodia in care el s-a nascut, poti afla cat de repede te va uita dupa despartire.

Berbec

Nativul zodiei Berbec nu-si poate imagina viata fara persoana iubita. El sufera foarte mult dupa o despartire si va analiza fiecare cuvant pe care i l-ai adresat, in speranta ca va intelege unde a gresit. Va profita de momentele tale de slabiciune si va incerca sa te convinga sa fiti din nou impreuna.

Taur

Barbatul Taur se ataseaza foarte mult de persoana de langa el, iar o despartire nu va fi deloc usoara pentru el. Va fi puternic afectat si va trebui sa treaca ceva timp pana sa i se vindece toate ranile. Nu este genul razbunator si nici nu va incerca sa te recucereasca daca stie ca nu are nicio sansa la un viitor cu tine.

Gemeni

Daca speri ca fostul tau iubit inca se mai gandeste la tine, fii pegatita pentru ce e mai rau. Barbatul nascut in zodia Gemeni poate trece foarte usor peste o despartire si este foarte probabil sa-l vezi cu altcineva la scurt timp dupa ce relatia voastra s-a incheiat. Nu e genul care sa-si planga de mila si in mod sigur este dornic sa-si continue viata.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO