Horoscop. Cât de seducător e, în funcţie de zodia lui. Descoperă indiciile!

Horoscop. Află cât de repede poate să te cucerească şi cu ce calităţi iese în evidenţă de la o primă vedere. Gesturile şi limbajul îl dau de gol!

20 feb. 2014, 22:51

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Bărbatul din Peşti este acel gen de persoană care te îneacă în complimente şi aprecieri. Nu poţi rămâne indiferentă la un astfel de comportament, dar nici nu trebuie să fie pricipalul criteriu de alegere. Cadourile şi atenţiile fac parte din tehnica lui de a se face plăcut, dar nu întotdeauna trebuie să te ghidezi doar după ele.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu se poate lăuda cu calităţile lui de seducţie comune, cum ar fi aspectul fizic sau bunele maniere. Însă, acesta va încerca să îţi atragă atenţia asupra lui prin simplul fapt că este foarte dorit de cei din jurul lui. Firea lui prietenoasă şi glumeaţa atrage mulţi prieteni, şi mai ales multe domnişoare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul nu se numără printre cei mai seducători bărbaţi, pentru că este foarte gelos şi nervos atunci când vine vorba de ce poate el în materie de femei. Se consideră un adevărat bărbat şi nu vrea să facă nimic mai mult pentru a cuceri vreo persoană de sex feminin. Singur lucru care îl face mai sensibil este că îi place să ofere flori sau mici cadouri romantice.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni nu este un vânător şi nu vrea să cucerească pe nimeni în mod special. Îşi face prieteni şi iubite fără să facă ceva deosebit, aşa că nu poate fi considerat un mare seducător. Umorul şi cultura lui generală, faptul că poţi vorbi absolut orice cu el, atrage multe persoane pe lângă el.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul din zodia Racului nu depune niciun efort pentru a se face plăcut de femei, pentru că nu are deloc încredere în foreţele proprii. Consideră că dacă cineva se îndrăgosteşte de el, trebuie să o facă pentru ce este el, fără artificii. În schimb, dacă simte că iubita lui ţine cu adevărat la el, dovada supremă este să îi fie fidel.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leu poate fi considerat seducător dacă îi crezi în totalitate complimentele şi gesturile puţin exagerate. De cele mai multe ori este fals, dar la o primă vedere poate fi de-a dreptul şarmant. Este foarte plin de el, şi vorbeşte mult prea frumos atât despre el, cât şi despre tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din Fecioară este foarte atrăgător, lucru evidenţiat prin grija pentru vestimentaţie şi pentru aspectul fizic. Este foarte educat, şi te vor topi gesturile şi tandreţea lui. Faptul că este atent la ce spuni şi la ceea ce îi ceri îl face să fie pur şi simplu şarmant.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro