HOROSCOP: Cât de uşor poate fi minţit partenerul în funcţie de zodie şi cum să o faci

HOROSCOP: Cand este vorba de minciuni este foarte dificil, fie spui adevarul de la inceput fie minti cu precizie, astfel incat sa ajungi sa crezi acea minciuna.

27 apr. 2014, 05:45
HOROSCOP: Cât de uşor poate fi minţit partenerul în funcţie de zodie şi cum să o faci

HOROSCOP: Berbecul este o zodie de foc. Se aprinde repede, este foarte increzator in fortele proprii si este poate mult prea sigur pe el. Pe berbec vei reusi sa il minti doar manipulandul, trebuie sa ii gasesti punctele slabe si sa punctezi acolo, fortandu-l intr-un fel sau altul sa-ti creada minciuna.

Taurul este amantul perfect, o zodie plina de pasiune, puternica si armonioasa. Nu iti vei dori sa minti un taur, caci atunci cand o faci, va trebui sa o faci cu toata increderea, sa iti susti minciuna pana la capat, daca te-a prins, nu va da inapoi.

Gemeni. Este foarte greu sa minti un geaman, este o zodie de aer, are abilitati de manipulare si de citire a persoanelor din jur, doar cu o privire te poate face sa iti recunosti vina. Insa atunci cand totusi decizi sa minti un geaman, trebuie foarte multa daruninta si inteligenta, pentru al putea minti. Fiind foarte inteligent este foarte probabil ca acesta sa isi dea seama de intentile tale, nu ceda pana la capat.

Rac. Racul este naivul in persoana. Fiind atat de sociabil, increzator, intelegator cu ceilalti incat iti va manca din palma. Pe rac nu trebuie sa il manipulezi, orice i-ai spune o va lua ca de buna si te va crede cu siguranta. Daca totusi te-a prins cu minciuna, racul te va ierta fiind o zodie foarte sufletista, plina de compasiune si bunatate.

Leu. Leul poate parea un dur, fiind o zodie puternica, o zodie de foc, te poate intimida cu siguranta de sine pe care o emana. Trebuie sa apelezi la punctele lui slabe, sa te folosesti de ele inainte sa-ti expui minciuna.

Fecioara. Cei din zodiac fecioara sunt inclinati spre realism, spre perfectionism, spre dorinta de evoluare continua. Ai grija daca ai mai mintit o fecioara si te-a prins, a doua oara cand o vei face sa fie atat de perfect realizata incat sa nu se prinda, caci daca isi da seama nu te va ierta.

Continuarea pe Lyla.ro.