Horoscop: Cât de uşor te iartă dacă l-ai înşelat, în funcţie de zodia lui

Nimeni nu este perfect si nicio relatie nu poate fi fara cusur, oricat de "roz" ar parea lucrurile atunci cand sunt privite din exterior. Mai devreme sau mai tarziu, unul din voi va insela, insa ce te faci daca tu vei fi cea care va calca stramb?

RomaniaTV.net
18 apr. 2014, 07:22
Horoscop: Cât de uşor te iartă dacă l-ai înşelat, în funcţie de zodia lui

Sentimentul de vinovatie va fi destul de puternic si vei incepe sa-ti pui tot felul de intrebari, iar un lucru va fi cert: nu poti sa treci cu vederea faptul ca l-ai inselat, daca vrei ca relatia voastra sa continue. Un adevar dureros poate fi considerat un test pentru amandoi.

Afla cat de usor te iarta daca l-ai inselat, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec
Berbecul are un temperament foarte vulcanic si reactioneaza urat pe moment, insa pe masura ce va mai trece putin timp si va apuca sa „digere” lucrurile, sunt sanse sa-si doreasca sa discutati. Este posibil ca in prima instanta sa-si doreasca sa va despartiti, dar daca stii cum sa te porti cu el si cum sa-i explici anumite lucruri, este posibil sa-ti accepte scuzele si sa-si doreasca sa fiti in continuare impreuna.

Taur
Atunci cand iubeste, Taurul se dedica total, asa ca nu ar fi indicat sa-l inseli. Daca tii la el, nu-i spune ca ai calcat stramb. In momentul in care se simte tradat, Taurul se inchide intr-o „carapace” si risti sa nu mai poti scoate niciun cuvant de la el. Daca-i spui care sunt motivele pentru care ai ajuns sa-l inseli, sunt sanse mici sa inteleaga si sa te ierte.

Gemeni
Nativul din zodia Gemeni iarta foarte greu, iar atunci cand o face, sa fii sigura ca nu va uita ca ai calcat stramb in fata lui. Important este sa stii cum sa comunici cu el, sa-i spui ce te-a determinat sa-l inseli si ce crezi ca ar fi mai bine pentru amandoi, pentru ca relatia voastra sa aiba un viitor.

Citeşte mai mult pe ele.ro