Horoscop. Cât de violent poate să devină, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Află la ce riscuri te supui atunci când începi o relaţie şi descoperă de cine anume trebuie să te fereşti!

06 oct. 2014, 21:25
Horoscop. Cât de violent poate să devină, în funcţie de zodia lui

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din această zodie are gesturi violente doar atunci când nu mai are încredere în el, şi chiar şi atunci are regrete că a reacţionat aşa. De obicei preferă să fugă de certuri şi încearcă să se calmeze ieşind să se plimbe sau izolându-se complet de tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Acest nativ are impresia că este mai puternic sau mai admirat de cei din jur dacă loveşte o femeie. Tocmai prin simplul fapt că dobândeşte mai multă încredere în el după un astfel de gest arată clar că trebuie să fugi din calea lui. Este invidios şi vrea să distrugă ce e mai bun din jur.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

De acest nativ chiar ar trebui să te fereşti, pentru că dacă nu e violent, cu siguranţă are alte defecte.Cel mai probabil va fi, pentru că firea lui impulsivă îl face să nu gândească înainte de a acţiona, ba chiar nici să regrete faptele comise.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Acest nativ este cel mai elegant şi cel mai educat reprezentant al zodiacului, aşa că nu ezita să intri într-o relaţie cu el.Chiar şi atunci când se enervează o face atât de diplomat încât nici nu îţi dai seama că are o problemă. De cele mai multe ori alege să îţi explice ce îl deranjează şi cel mai grav lucru pe care poate să îl facă este să renunţe cu demnitate la o relaţie care nu îl reprezintă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Acest nativ vrea să aibă de toate şi îşi iese din minţi atunci când tu îi încurci planurile sau îi dai peste cap idealurile. Vrea şi o iubită stabilă, dar şi să iasă în club singur şi aparent disponibil, iar o piedică din partea ta îl poate face să devină violent. Dacă începe cu violenţa verbală, cu siguranţă aşteaptă-te la ce este mai rău.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Acest nativ nu este atât de periculos precum se vrea, însă există riscul de a da şi peste câţiva reprezentanţi care îşi depăşesc condiţia. Cu toate aceastea, traiul alături de el nu va fi unul prea plăcut din cauza agresivităţii limbajului şi trupului.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec pare cel mai cuminte bărbat din lume, însă doar aparent. Din păcate, e posibil să cunoşti adevărata faţă a acestuia când deja e mult prea târziu. Îşi va ieşi din fire cu greu, dar când o va face va avea izbucniri violente fizic. 

Citeşte mai mult pe eva.ro