Horoscop. Cât de violent poate să devină într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Acest aspect nu trebuie tolerat în nicio situaţie, indiferent cât de greu ne-ar fi în momentul respectiv. Învaţă să îţi cunoşti mai bine iubitul, pentru a nu avea surprize neplăcute!  

12 aug. 2014, 21:30
Horoscop. Cât de violent poate să devină într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Leu (22 iulie – 22 august)

De acest nativ mai mult vorba este de el, şi odată ce ai intrat în gura lui nu mai scapi. Cu cât îl cunoşti mai bine, cu atât vei ştii cum să îl abordezi sau cum să scapi de cicăleala lui. Totodată vei descoperi că nu este un tip violent, nici fizic şi nici verbal.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară poate deveni violent verbal atunci când ajunge la limită. Chiar dacă are o rezistenţă de fier şi multă eleganţă, acesta uită de tot în momentul în care simte că îi încalci regulile fără de care nu ar putea să trăiască. De violenţa fizică nu se pune problema, însă pot exista şi excepţii.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din această zodie preferă să se retragă atunci când cearta degenerează. Sunt şi cazuri în care acesta poate săr la bătaie, însă doar cu condiţia ca tu să o faci prima. Pentru moment, în capul lui pare că forţa ta ar fi egală cu a lui, însă în realitate este vorba doar de orgoliul acestuia.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte impulsiv şi sunt multe situaţiile în care îi scapă cuvinte urâte. Violenţa verbală este un fel de reacţie involuntară a frustrărilor acumulate, însă de cele mai multe ori îşi dă seama când e mult prea târziu. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest nativ va avea întotdeauna grijă să nu întreacă limita, şi dacă va arunca vreo vorbă urâtă îşi va cere imediat scuze şi nu va mai repeta greşeala. Despre violenţa fizică nu se poate pune problema, este total contra şi luptă pentru ca aceasta să dispară.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Acest nativ nu are porniri violente şi îţi poţi da seama foarte simplu de asta. Dacă vede că nu ajunge la niciun consens cu tine atunci preferă să se retragă. Atunci când situaţia este destul de gravă, preferă să se retragă definitiv decât să se impună prin forţă.

Citeşte mai mult pe eva.ro