Horoscop: Cât e de atractiv pentru femei, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Capricorn cucereşte prin seriozitatea lui. Află cât de plăcut se face fiecare nativ în parte, în funcţie de caracteristicile lui esenţiale.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 21:54
Horoscop: Cât e de atractiv pentru femei, în funcţie de zodia lui

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt campioni în a se face plăcuţi, mai ales de femei. Sunt foarte comunicativi, distractivi, amuzanţi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de un om care te încarcă cu energie pozitivă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din Săgetător se face uşor plăcut pentru că este mereu în căutare de noutate şi acceptă orice invitaţie pe care o primeşte. Atracţia lui constă în cooperare şi distracţie la maxim. Femeile care îi seamană din aceste puncte de vedere iubesc să îl aibă în preajmă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul din Capricorn cucereşte prin seriozitatea lui. Unii plictisesc dacă sunt prea sobrii, dar acest nativ are ceva special. Fie că flirtează, fie că vorbeşte în calitate de prieten, acesta se face plăcut prin tonul şi prin vorbele atent alese.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au încredere în ei şi par foarte puternici încă de la prima întâlnire. Sunt foarte inventivi şi surprind cu fiecare lucru pe care îl fac sau îl spun. Atrag femeile prin faptul că emană masculinitate prin toţi porii.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din această zodie atrage prin şarm şi eleganţă. Este tot timpul îngrijit şi aranjat, fapt pentru care prezenţa lui iese tot timpul în evidenţă. Femeile roiesc în jurul lui, pentru că se văd la braţul unui astfel de bărbat galant.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu este privit cu ochi buni de reprezentantele sexului frumos. Deşi are cele mai bune intenţii, acesta este catalogat mai degrabă o persoană îngâmfată şi mult prea agitată. De cele mai multe este obositor să ai un berbec prin preajmă, atfel că femeile se cam feresc de el.

Continuarea pe eva.ro