Horoscop. Cât eşti de predispusă la îngrăşare, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Descoperă cât de predispusă eşti la îngrăşare şi ce trebuie să faci pentru a arăta cât mai bine, în funcţie de zodia ta!

17 mai 2016, 07:21
Horoscop. Cât eşti de predispusă la îngrăşare, în funcţie de zodia ta

TAUR

Din păcate pentru tine, dieta şi kilogramele în plus sunt o problemă majoră. Eşti foarte gurmandă, îţi place să găteşti şi nici nu faci măcar minimul de mişcare recomandată. Fugi de tot ce înseamnă sport, iar soluţia pentru toate problemele tale este mâncatul. Nu ştii când să te opreşti şi rişti să te îngraşi enorm!

GEMENI

Eşti predispusă să te îngraşi fără doar şi poate, şi asta din cauza faptului că îţi place să încerci tot ce e nou în materie de mâncare. Un alt minus este că fugi de sport cât te ţin picioarele, iar kilogramele se lipesc mult mai uşor de tine. Cu siguranţă, momentul în care vei conştientiza că trebuie să iei măsuri este când deja te-ai îngraşatt foarte, foarte mult!

RAC

Chiar dacă ai tendinţa de a te îngrăşa foarte repede, tu eşti foarte atentă şi precaută atunci când vine vorba de aspectul tău fizic. Dieta ta este una echilibrată, ştii exact ce să mănânci şi ce nu, iar sportul este un stil de viaţă deja pentru tine. Nu vei întâmpina probleme cu greutatea atât timp cât rămâi tot aşa!

LEU

Dacă mănânci exagerat şi nu ai grijă să faci mişcare, cu siguranţă corpul tău va căpăta proporţii. Din fericire pentru tine, felul în care te prezinţi în faţa oamenilor este foarte important şi eşti capabilă de eforturi mari pentru a arăta bine. Si grijă de tine şi eşti adepta dietelor drastice chiar şi atunci când iei doar un kilogram în plus. 

FECIOARĂ

Majoritatea Fecioarelor sunt minione, aşa că orice kilogram în plus contează, şi se vede! Din fericire, eşti critică atât cu alţii, dar şi cu tine, şi vei avea mereu grijă să revii la greutatea normală atunci când simţi că deraiezi. Te îngraşi uşor şi ai perioade când mănânci necontrolat, după care ţii diete drastice. Adoptă un stil de viaţă mai echilibrat!

Citeşte mai multe pe eva.ro