Horoscop: Cât sex-appeal ai, în funcţie de zodie. Află cum îl poţi face să fie innebunit dupa tine!

HOROSCOP: Se spune ca atunci cand vine vorba de sex orice detaliu conteaza, dar pana la urma totul se rezuma la atractie. Este foarte important sa ai sex-appeal si sa stii cum sa-l folosesti. Orele petrecute in fata oglinzii nu te vor ajuta sa atragi barbatul potrivit in viata ta, este necesar sa iti pui la bataie toate "armele" pe care le ai.

RomaniaTV.net
16 iul. 2015, 08:22
Horoscop: Cât sex-appeal ai, în funcţie de zodie. Află cum îl poţi face să fie innebunit dupa tine!

Astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si iti arata cateva trucuri care te vor ajuta sa-l cuceresti chiar si pe cel mai pretentios barbat:

Berbec
Iti plac provocarile si iti place sa te joci cu mintea unui barbat, ceea ce este foarte bine. Ai foarte multe calitati pe care le poti pune in valoare si care te vor ajuta sa faci cuceriri. Adori sa inciti barbatii si stii foarte bine unde sa punctezi. Spontaneitatea este punctul tau forte in materie de sex, foloseste aceasta calitate in avantajul tau!

Taur
Sexul este precum o arta pentru tine, stii foarte bine ce vrei in pat si orice barbat innebuneste de placere din momentul in care ai pus mana pe el. Esti o adevarata zeita a sexului, nu ai inhibitii si iti place sa incerci mereu lucruri noi. Ai un sex-appeal puternic si stii cum sa folosesti aceasta calitate in avantajul tau.

Gemeni
Ai o imaginatie foarte bogata in materie de sex si esti lipsita de inhibitii. Sex-appeal-ul tau consta in abilitatea cu care legi conversatii cu substrat sexual. Orice barbat adora sa fie in preajma ta, iar tu stii foarte bine lucrul acesta. Foloseste-ti toate calitatile pe care le ai si nu ezita sa faci tu primul pas!

Citeşte mai mult pe ele.ro