HOROSCOP: Câte iubiri ai într-o viaţă, în funcţie de zodie

Dragostea este importantă pentru fiecare dintre noi, iar atunci când găsești persoana potrivită, ai impresia că nu îți mai trebuie nimic. Astrologii cred că fiecare om are un anumit destin în dragoste, ce depinde de luna în care s-a născut. Află câte iubiri ai într-o viață, în funcție de zodie.

05 sept. 2014, 10:41
HOROSCOP: Câte iubiri ai într-o viaţă, în funcţie de zodie

Berbec

Marte guvernează zodia Berbec, iar în mitologia greacă, aceasta era planeta puterii și a oamenilor cu forță interioară. Berbecul este una dintre cele mai pasionale zodii și se îndrăgostește ușor. Un astrolog gres a spus chiar că „acest semn pare că se îndrpgostelte zilnic, de orice”. Dacă intri în această categorie, nu ești una dintre cele mai intime persoane și nu obișnuiești să îți arăți sentimentele. Ești nerădătoare în dragoste și nu prea reușești să ai relații de durată. Pui pasiune atunci când te îndrăgostești, însă sentimentele tale pot dispărea deodată. Specialiștii susțin că vei avea trei iubiri într-o viață, iar prima dată te vei îndrăgosti din curiozitate. Celelalte două povești, însă, vor fi sincere și foarte puternice.

Taur

Este una dintre cele mai senzuale zodii, iar Taurii adoră să facă sex. Relația cu ei este o adevărată experiență și au tot felul de tehnici, pentru a-i face pe ceilalți să se îndrăgostească de ei. Iubesc mâncarea bună și vinul fin și pun la cale cele mai frumoase întâlniri. Dacă te-ai născut în această zodie, înseamnă că vrei stabilitate și siguranță în relații. Ești loială partenerului și ai face orice pentru el, așa că nu este de mirare că vei iubi o singură dată. Dacă vei fi rănită, nu vei reuși să te mai îndrăgostești de nimeni.

Gemeni

Tu cauți pe cineva care să te stimuleze intelectual, în primul rând, și poți petrece ore vorbind despre orice. Ești o gânditoare și nu îți place presiunea în relații. Partenerul tău trebuie să fie la curent cu cele mai noi informații și deschis mereu la idei noi. Te vei îndrăgosti de trei ori, iar de fiecare dată vei simți că ai găsit persoana potrivită.

Citeşte mai mult pe unica.ro