Horoscop: Câte vieţi viitoare mai ai, în funcţie de zodie

Zodia în care te-ai născut nu dezvăluie doar actualul tău destin, ci și pe cele viitoare. Află câte vieți viitoare mai ai, în funcție de luna în care te-ai născut.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 07:11
Horoscop: Câte vieţi viitoare mai ai, în funcţie de zodie

Gemeni

Ai capacități intelectuale extraordinare și reușești în viață bazându-te pe instincte. În ciuda inteligenței tale, nu ești foarte evoluat spiritual. Îți pierzi capul în fața unui teanc de bani sau a unor obiecte strălucitoare, iar această slăbiciune te va face să treci prin alte șase vieți.

Rac

Racul vine dintr-o viață în care nu a avut parte de suficientă dragoste, așa că acum își concentrează toată energia pe menținerea legăturilor cu familia. Nu va reuși, însă, să se deschidă în totalitate și va avea nevoie de opt vieți pentru a învăța să își exprime sentimentele și să nu mai depindă de alții.

Leu

Leul uită, de multe ori, că nu este singur pe această lume. Egoist și arogant, a venit pe lume după o viață în care nu a avut parte de foarte mult respect din partea celorlalți. Viața aceasta și-o folosește pentru a scăpa de frustrările din viețile anterioare, dar nu îl va ajuta la plata datoriilor karmice. Mai are de trăit opt vieți viitoare, toate marcate de o viață emoțională intensă.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.