HOROSCOP: Ce ai fost în altă viaţă în funcţie de zodie

Nu mulţi sunt cei care cred în reîncarnare, însă potrivit anumitor teorii, înglobate sub principiul karmei, se presupune că fiecare dintre noi trece prin mai multe etape de existenţă. Fiecare altă viaţă este un fel de recompensă sau o pedeapsă pentru ceea ce ai făcut într-o viaţă anterioară.

03 aug. 2013, 10:47
HOROSCOP: Ce ai fost în altă viaţă în funcţie de zodie

Iată ce ai fost în altă viaţă în funcţie de zodie:

Berbec. Comportamentul uşor agresiv al Berbecului este un apanaj al unor vieţi trecute în care a suferit asupriri din partea şefilor sau în care a fost nevoit să trăiască după regulile impuse de alţii. Durerea dintr-o viaţă trecută îl face pe acest nativ să fie răzbunător şi antipatic, scrie one.ro.

Taur. Nativul din Taur a fost într-o altă viaţă un personaj mult mai materialist şi dornic de avere, din principii ce ţin de nevoia de siguranţă. Taurul a fost un stăpân de proprietăţi avar şi mai puţin apreciat de ce din jur.

Gemeni. Nativul din Gemeni a fost un om de ştiinţă, un spirit enciclopedic sau un geniu neînţeles care în viaţa de acum trebuie să comunice lumii ceea ce el ştie deja de acolo, de undeva. Gemenii sunt acum cunoscuţi pentru buna relaţionare cu oamenii şi pentru caracterul lor exuberant. Într-o altă viaţă ei erau uşor introvertiţi.

Rac. Sensibilitatea Racului provine din traumele pe care le-a suferit în vieţile anterioare, acestea având legătură cu dispariţia unor persoane extrem de dragi. Mai mult, nativul din Rac nu a cunoscut iubirea şi afecţiunea prea mult în cealaltă viaţă, de aici pornind dorinţa actuală de afecţiune familială.

Leu. Nativul din Leu a fost în toate vieţile sale foarte mândru şi foarte orgolios. În alte vieţi a deţinut funcţii importante, mai ales în conducerea statului, s-a bucurat de glorie şi de putere, a renunţat la înţelegerea iubirii sau a compasiunii.

Fecioara. Nevoia actuală de perfecţiune sau tendinţa copleşitoare de a îşi îndeplinii datoriile morale provin, ca un revers al medaliei, din vieţi anterioare caracterizate de superficialitate şi trândăvie. Fecioara a neglijat principii, trăindu-şi viaţa în petreceri şi voie bună.

Balanţă. Nativul din Balanţă poartă cu el frica de dezamăgire şi incapacitatea de a se deschide complet în faţa celor cu care are relaţii amoroase. Balanţele au suferit dezamăgiri pe plan sentimental pe care trebuie să le poarte în spate, în prezent.

Scorpion. Dorinţa de răzbunare a Scorpionului este un apanaj al unei vieţii anterioare în care principala caracteristică a fost duritatea, o duritate emanată de el însuşi împotriva tuturor. A rămas dintr-o altă etapă existenţială cu dorinţa de a pedepsi pe cei care îi greşesc.

Săgetător. Într-o altă viaţă, Săgetătorul a fost un fluturatic care nu a câştigat niciodată încrederea celorlalţi. Acum este exact opusul. Sunt puţini cei mai loiali sau mai corecţi decât Săgetătorii, tocmai pentru că în alte etape acesta a trăit în minciună şi dualitate.

Capricorn. Nativul din Capricorn a trăit în alte vieţi sub protectoratul cuiva, fără prea multe realizări, fără prea multe bucurii, dar şi fără prea multe nefericiri. A avut norocul ca cineva să îi ofere siguranţă. Din această cauză, în prezent, Capricornul îşi conturează viaţa mai ales în jurul valorii carieră, statut social.

Vărsător. Pragmaticul de azi a fost în etape de viaţă anterioare un visător, un idealist, personaj care a murit pentru idealuri măreţe. Vărsătorii au trăit pentru binele celorlalţi, având o viaţă publică activă şi marcantă. Astăzi, ei trăiesc numai pentru binele lor.

Peşti. Karma din această viaţă a celor născuţi sub semnul zodical Peşti este una întunecată, marcată de suferinţă şi nelinişte. În vieţile anterioare, aceşti nativi nu au fost nici responsabili, nici stăpâni pe propriile gânduri şi fapte. Nepăsarea care îi caracteriza atunci, îi face acum să se caute continuu, să mediteze mult, să nu rămână niciodată indiferent.

Citeşte şi HOROSCOP DRAGOSTE: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară