HOROSCOP: Ce ai fost într-o altă viaţă, în funcţie de zodia ta

Descoperă care sunt influenţele vieţilor trecute asupra personalităţii tale, în funcţie de zodie, şi află cum să-ţi corectezi greşelile pentru a putea evolua spiritual.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 19:55
HOROSCOP: Ce ai fost într-o altă viaţă, în funcţie de zodia ta

Cei născuţi în zodia Scorpion au fost în alte existenţe înrădăcinaţi în concepţiile şi greşelile lor, au evitat schimbarea şi în special evoluţia.

Într-o altă viaţă, nativul din Săgetător a neglijat latura spirituală a vieţii sale, a ignorat fericirea altora şi chiar a adus tristeţe sau durere.

Nativul din Capricorn nu a luat în seamă responsabilităţile, nu şi-a urmat scopurile cu perseverenţă, a renunţat rapid şi nu şi-a îndeplinit obiectivele.

Persoanele născute în zodia Vărsător au neglijat în alte vieţi importanţa prietenilor, a protectorilor.

Nativii din zodia Peşti au refuzat să înveţe din greşelile lor în alte vieţi, iar în prezent sunt obligaţi să reziste restricţiilor sau suferinţelor pe care le vor întâmpina.

Nativul născut în zodia Berbec a fost într-o altă viaţă o persoană care nu şi-a folosit energia şi puterea, care nu a acţionat pentru a obţine ceea ce şi-a dorit.

Cei născuţi în zodia Taur trăiesc sub influenţa lumii materiale. Vor să stăpânească bunuri, să acumuleze, şi asta pentru că într-o viaţă trecută au risipit, au irosit fără măsură.

Nativii din Gemeni au fost într-o altă viaţă persoane care au ignorat importanţa cunoaşterii, a informaţiilor. Nu şi-au folosit resursele intelectuale la capacitate normală.

Cei născuţi în zodia Rac au fost într-o altă existenţă persoane insensibile faţă de sentimentele altora. Şi-au desconsiderat familia, rudele şi în special mama.

Într-o altă existenţă, nativii din zodia Leu nu şi-au folosit corect statutul, nu s-au folosit de resursele pe care le-au avut pentru a atinge un nivel înalt. Au fost delăsători şi lipsiţi de orice ambiţie de a evolua.

Persoanele născute în zodia Fecioarei au neglijat în viaţa trecută propria sănătate, au fost superficiale şi nepăsătoare.

Nativii din Balanţă au comis nedreptăţi într-o altă existenţă, au trăit haotic, au desconsiderat armonia şi echilibrul.