HOROSCOP: Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Zodia ta îţi poate dezvălui lucruri pe care nu le ştii despre tine şi pe care nu le poţi înţelege.

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 08:36
HOROSCOP: Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

BALANTA

Judecător.

Să ai sufletul unei Balanţe înseamnă că ai capacitatea de a judeca corect lucrurile. Sufletul tău nu are părtinire, nu se dezvoltă în prejudecăţi, ci crede în egalitatea tuturor şi corectitudinea faptelor. Într-o viaţă anterioară ai fost un judecător sau un magistrat.

SCORPION

Ucigaş.

Să ai sufletul unui Scorpion înseamnă că eşti o persoană care poate înţepa oricând. Ai o personalitate pe care nimeni nu o poate suspecta datorită calmului pe care îl arăţi, dar există o latură periculoasă a ta pe care doar câţiva oameni o cunosc. Eşti capabil să ucizi dacă ai fost călcat în picioare. Prin urmare, într-o viaţă anterioară ai fost un asasin, un ucigaş care a omorât pentru un bine mai mare şi pentru o cauză nobilă.

Citeşte şi Zodiacul compatibilităţii sexuale. Vezi cu ce zodii te potriveşti în pat şi pe care ar fi bine să le eviţi

SAGETATOR

Scriitor, muzician.

Să ai un suflet de Săgetător înseamnă că eşti o persoană cu o latură foarte expresivă care se chinuie să iasă la suprafaţă. Eşti o persoană talentată şi muncitoare, calităţi de care ai nevoie pentru a-ţi atinge potenţialul. Sufletul tău creativ este exprimat prin cuvinte sau muzică. Într-o viaţă anterioară ai fost fie scriitor, fie un muzician.

Citeşte continuarea pe Eva.ro