HOROSCOP: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 4 – 10 noiembrie

Săptămâna aceasta, astrele ne fac să ne autocenzurăm, ne împiedică să spunem ce gândim şi să ne explorăm ideile. Este un lucru bun pentru cei mai impulsivi dintre noi, dar pentru alţii e un lucru rău. Vezi ce au pregătit pentru tine astrele în săptămâna 4 – 10 noiembrie.

RomaniaTV.net
03 nov. 2013, 19:15
HOROSCOP: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 4 – 10 noiembrie

Berbec

Pentru tine, cenzura impusă de astre este un lucru bun. Te face să te gândeşti de două ori înainte să vorbeşti şi astfel reuşeşti să eviţi nişte situaţii mai dificile. Pentru că, totuşi, săptămâna este destul de tensionată şi fără stăpânire de sine nu ai reuşi să treci cu bine peste ea. Weekendul va fi frumos şi plin de surprize.

Taur

Îţi este mai greu să comunici şi să te înţelegi cu cei din jur. Tu eşti bine intenţionată, ei sunt la fel, dar dintr-un motiv sau altul tot apar neînţelegeri. Până la urmă îţi vei da seama că problema e la tine, dar până atunci o să ai parte de unele frustrări. Mici probleme mai poţi avea cu banii, dar şi cu persoanele din familie care te tot bat la cap. 

Gemeni

Ai nişte idei bune, dar nu reuşeşti să te exprimi atât de bine încât să te faci înţeleasă, ceea ce e destul de ciudat pentru tine. Zilele de la mijlocul săptămânii vor fi cele mai grele şi discuţiile de la serviciu îţi vor crea unele frustrări. Acestea sunt adâncite de mici probleme de sănătate, care nu te lasă să te concentrezi foarte bine pe ce ai de făcut.

Rac

Ai vrea să ai mai multă stăpânire de sine şi diplomaţie, dar lucrurile nu stau aşa cum îţi doreşti tu. Într-o problemă legată de serviciu te cam ia gura pe dinainte şi spui nişte lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Oricum, îţi va face bine să vorbeşti în sfârşit despre un lucru care te supără de ceva timp, chiar dacă problema nu se va rezolva nici acum.

Leu

Ai parte de o reuşită, dar nu poţi să te bucuri de ea aşa cum obişnuieşti în general pentru că alte probleme te ţin ocupată. După ce că ai multe de făcut, mai există şi o inhibiţie sau mai bine zis o teamă care te face să te îndoieşti de deciziile tale şi să te gândeşti de mai multe ori înainte să acţionezi. Până la urmă, îndoielile tale se vor dovedi folositoare.

Fecioară

Tu eşti şi a;a destul de timidă şi inhibată. Săptămâna asta e cu atât mai rău pentru că astrele nu te lasă să vorbeşti sau să acţionezi nici măcar atunci când eşti foarte sigură pe tine. Îndoielile cu privire la calităţile şi cunoştinţele tale te cam trag înapoi într-o perioadă când ai fi avut nevoie de puţin tupeu ca să reuşeşti în ce ţi-ai propus.

 

Balanţă

Săptămâna asta eşti una din cele mai curajoase zodii şi ai parte şi de mult noroc. Ocaziile apar de peste tot, iar tu ai prezenţa de spirit şi intuiţia necesară ca să profiţi de ele. Eşti cam lipsită de scrupule şi nu trebuie să iei decizii sau să faci lucruri pentru care mai târziu vei avea remuşcări. Gândeşte-te şi la cei din jur.

Scorpion

Te enervează o situaţie de la serviciu şi îţi începi săptămâna decisă să calci peste cadavre dacă e nevoie, numai să se facă dreptate. De fapt, cum intri în birou, cum îţi dispare curajul. Vei tăcea în continuare şi vei suporta situaţiile care nu îţi plac fiincă nu ştii cum să vorbeşti despre ele. Poate găseşti vreun aliat…

CITEŞTE MAI MULTE PE  Unica.ro