HOROSCOP: Ce cadou să-i iei de Moş Nicolae în funcţie de zodia lui

Nu ştii cu ce cadou să-ţi surprinzi iubitul de Moş Nicolae? Astrele te ajută. Vezi mai jos ce cadouri le plac bărbaţilor în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 09:58
HOROSCOP: Ce cadou să-i iei de Moş Nicolae în funcţie de zodia lui

Berbec. Acest semn adoră să primească tot felul de gadgeturi. În ce priveşte culorile, le preferă pe cele aprinse, de la roşu, portocaliu, până la galben solar sau auriu.

Taurul apreciază mai mult gestul decât cadoul în sine, dar dacă tot îi e ceva, e mai bine să alegi un cadou practic. Gândeşte-te la ocupaţiile şi pasiunile lui şi vizitează un magazin de profil.

În general, bărbaţii din Gemeni sunt pasionaţi de tehnologie şi iubesc gadgeturile, chiar şi pe cele mai ieftine.

Racul este semn de apă şi adoră tot ce are legătură cu oceanul sau marea. Obiectele decorative din scoici sunt un cadou ideal, dar s-ar putea să-i placă şi un acvariu cu peşti vii.

Leul adoră cadourile scumpe, de lux. Dacă nu îţi permiţi să-i iei ceva de genul acesta, mai bine optează pentru un cadou simbolic.

Fecioară. Pentru că este o persoană foarte punctuală, s-ar putea să-i placă un ceas, nu neapărat foarte scump. Cărţile sunt de asemenea binevenite.

Nativul din Balanţă este atras de tot ce e frumos, deci îi poţi face orice cadou ce are legătură cu arta, de la un tablou până la un CD cu muzica lui preferată sau un MP3 player.

Iubitul tău Scorpion are o slăbiciune pentru cadourile senzuale, deci chiar dacă e Moş Nicolae, gândeşte-te la un cadou erotic. Poate să fie şi un ulei de masaj, pentru el e de ajuns.

Veselul Săgetător adoră cadourile care îl fac să râdă. În această categorie intra orice, de la un DVD cu un film de comedie până la un gadget amuzant sau o carte veselă.

Pentru Capricorn, cadourile utile la birou vor fi mai mult decât apreciate. Dar nu exclude nici cadourile pentru sufletul lui, acele lucruri pe care ştii că şi le doreşte, dar pe care nu se îndură să dea banii.

Vărsătorului îi plac foarte mult jocurile şi distracţia, aşa că te poţi gândi la un set de cărţi sau un alt joc de societate pe care ar putea să-l folosească împreună cu prietenii.

Dacă vrei să-i iei ceva nativului din Peşti, gândeşte-te la ceva pentru casă, de exemplu un tablou, o veioză sau o lenjerie de pat.