HOROSCOP: Ce calităţi ascunde fiecare zodie

Mulţi dintre noi avem calităţi pe care nu le cunoaştem, iar ele sunt diferite în funcţie de semnul zodiacal în care ne-am născut. Descoperă ce se ascunde în spatele fiecărei zodii.

RomaniaTV.net
13 mart. 2013, 14:57
HOROSCOP: Ce calităţi ascunde fiecare zodie

Berbec: Aceşti nativi sunt foarte buni la a ajuta oamenii să facă alegerile corecte. Le place să controleze vieţile altora, deşi uneori acest aspect poate fi considerat negativ.

Taur: Persoanele născute sub acest semn zodiacal se descurcă foarte bine în a-şi pune ordine în propria viaţă. Prietenii îi invidiază în secret pentru abilitatea de a-şi aşeza viitorul cum nu se poate mai bine, scrie Kudika.ro.

Gemeni: Nativii din Gemeni îi fac pe oameni să se simtă iubiţi. Sunt foarte prietenoşi, dar superficiali în egală măsură.

Citeşte şi Cum descoperi că te înşală, în funcţie de zodie

Rac: Calitatea ascunsă a acestor nativi este cea de a face reproşuri. Uneori, reproşurile îi pot motiva pe unele persoane, dar nu şi dacă sunt prezente tot timpul în discursurile lor.

Leu: Persoanele din această zodie sunt foarte creative şi sunt buni la a reinventa realitatea. De asemenea, le este uşor să îi facă şi pe ceilalţi să vadă şi să creadă în versiunea lor de adevăr.

Fecioară: Fecioarelor le place să ridice standardul şi să fie privite ca un model de urmat. Acesta este motivul pentru care nativii încearcă, în orice activitate în care sunt implicaţi, să fie cei mai buni.

Citeşte şi Cât de mult bea şi cum se comportă sub influenţa alcoolului, în funcţie de zodie

Balanţă: Chiar dacă sunt mai întotdeauna indecişi, nativi din Balanţă oferă seminţe de înţelepciune. Balanţele sunt prietene bune şi ascultători minunaţi, chiar şi cu riscul de a răni. Vor avea întotdeauna un răspuns, chiar dacă va dura puţin până când îl formulează.

Scorpion: Calitatea ascunsă a acestor nativi este că pot suci minţile oamenilor. Au o abilitate de a-i face pe ceilalţi să creadă că ai dreptate.

Săgetător: Cei născuţi sub acest semn astrologic sunt buni la a prezenta adevărul. Chiar dacă este adevărul este unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-au spus vreodată, nimic nu îi va face să îşi ţină părerile pentru ei.

Citeşte şi CEI MAI BUNI AMANŢI ai zodiacului. Vezi pe ce loc se află iubitul tău

Capricorn: Aceşti nativi sunt cei care găsesc fericirea celorlaţi. Se pricep de minune să dea sfaturi, însă, când vine timpul practicii, se agită, se pierd şi o dau în bară.

Varsător: Persoanele sub această zodie sunt cei care întreţin atmosfera şi sunt mereu sufletul petrecerii.

Peşti: Nativii din Peşti sunt buni la împărtăşirea emoţiilor. Sunt foarte expresivi şi, de îndată ce vor încerca un sentiment nou, prietenii lor vor afla despre asta.

Citeşte şi Cele cinci zodii cu bărbaţi fideli