Horoscop: Ce complexe are iubitul tău în pat, în funcţie de zodia lui

Bărbaţii au foarte multe aşteptări atunci când vine vorba de sex şi nu de puţine ori le place să le fie gâdilat orgoliul şi să fie lăudaţi pentru performanţele lor de nota 10.

RomaniaTV.net
18 nov. 2013, 15:20
Horoscop: Ce complexe are iubitul tău în pat, în funcţie de zodia lui

Insa, nici ei nu pot fi perfecti in pat, asa ca putem vorbi despre un barem de corectare. Foarte multi dintre ei au diferite complexe, ceea ce ii impiedica sa se ridice la cele mai inalte standarde.

Afla ce complexe are iubitul tau in pat, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este genul care mereu este grabit sa obtina o partida de sex, ceea ce il face de cele mai multe ori „sa te ia pe sus” la propriu. Ceea ce il deranjeaza foarte mult este faptul ca nu reuseste sa prelungeasca actul sexual si astfel partidele de sex se termina mult prea repede. Ajunge foarte repede la orgasm si tocmai de aceea, de foarte multe ori, poate parea lipsit de experienta.

Citeşte şi HOROSCOP: Porecla sexuală a zodiei tale

Taur

Taurul este un adept al sexului, el traieste pentru asta si vrea sa exceleze mereu. Singurul lui complex este faptul ca-i lipseste imaginatia si tocmai de aceea partidele de sex cu el ar putea deveni destul de plictisitoare. De cele mai multe ori se axeaza asupra aceleiasi pozitii, cum ar fi cea a misionarului, si foarte rar va avea idei noi.

Citeşte şi Horoscop: Ce atuuri sexuale are un bărbat, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni are foarte multe fantezii si parca timpul nu i-ar mai ajunge pentru a le pune pe toate in practica. Singurul lui complex este faptul ca, de cele mai multe ori, da dovada de prea multa maturitate in pat si uita sa se piarda in moment. Asadar, ar trebui sa invete sa fie mai putin capricios si sa se bucure chiar si de lucrurile marunte.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce FETIŞURI SEXUALE are jumătatea ta

Rac

Barbatul Rac este cel mai emotiv in pat, el se implica foarte mult sentimental si are nevoie de incredere totala in partenera sa pentru a se putea desfasura in voie. Acesta este si cel mai mare complex al sau, pentru ca il impiedica sa se bucure de o partida grozava de sex si de cele mai multe ori se ajunge la cateva scenarii tragice.

Leu

Barbtul nascut in zodia Leu este obsedat de marimea penisului sau si singurul lui complex este legat de acest subiect. El vrea sa fie laudat pentru performantele sale in pat si vrea sa fie apreciat la maximum. Este cel mai bun amant, atat timp cat ii oferi cele mai intense partide de sex. Asadar, daca ai de-a face cu un Leu, trebuie sa te ridici la nivelul sau.

Restul horoscopului pe Ele.ro.