Horoscop: Ce culoare ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Deşi nu vrem să recunoaştem culorile ne conduc viaţa, ne înveselesc sau ne întristează. Anumite culori ne ajută să atingem ţintele, trebuie doar să ştii care este aceasta în funcţie de zodia ta.

30 aug. 2014, 07:08
Horoscop: Ce culoare ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Primul semn al zodiacului, pasional si indraznet, este guvernat de planeta Marte. Culoarea asociata cu acest semn astrologic este rosul sangeriu, intens si impunator, simbolizand energia, activitatea, agresiunea, dar si puritatea. Este nuanta care muta muntii din loc, ceea ce se pliaza pe ambitia Berbecului. Atentie, insa! Daca nativul este deja foarte agitat, aceasta culoare nu face altceva decat sa tulbure apele si mai mult. In acest caz, nuantele de crem pot fi de mare ajutor, precum si culoarea sofranului si galbenul auriu. Negrul trebuie evitat pe cat posibil de Berbec, deoarece are un efect negativ asupra psihicului sau, scrie DivaHair.ro.

Citeşte şi Horoscop: Ce trebuie să faci pentru a avea o căsnicie fericită, în funcţie de zodia ta

TAUR

Pentru ca planeta care ii guverneaza este Venus, Taurii sunt influentati pozitiv de roz si de alb, deoarece se muleaza foarte bine pe personalitatea timida si introvertita a acestora. Cu picioarele pe pamant, sensibili si practici, ei au nevoie de ceva care sa le dea putina energie, insa nu o culoare atat de puternica precum rosul, de exemplu, ca ii va agita mult prea tare. Simturile taurilor mai sunt stimulate si de albastrul azuriu, dar si de toate nuantele naturale, precum verdele, maroul, bejul sau kakiul.

Citeşte şi Horoscopul sirenelor: Ce secrete ai în funcţie de zodia ta

GEMENI

Al treilea semn al zodiacului este unul dual, plin de viata, mereu in schimbare, guvernat de planeta Mercur. Pentru toti oamenii influentati de aceasta, verdele este o culoare benefica, deoarece simbolizeaza crestere, armonie, regenerare si creativitate. Negrul le poate oferi nativilor stabilitate si o doza de seriozitate care adesea le lipseste, ajutandu-i sa gaseasca o directie in care sa se indrepte. Culorile aprinse si calde, precum rosul si portocaliul, pot stimula Gemenii, insa, in acelasi timp, ii pot nelinisti si tulbura, asa ca cel mai bine este sa fie evitate.

Continuarea horoscopului pe DivaHair.ro.