Horoscopul sirenelor: Ce secrete ai în funcţie de zodia ta

Horoscopul sirenelor dezvăluie câteva secrete despre fiecare zodie în parte.

27 aug. 2014, 10:52
Horoscopul sirenelor: Ce secrete ai în funcţie de zodia ta

Acciona – Berbec

Aceasta sirena este una dintre zeitatile marii descoperite inca din cele mai vechi timpuri. Numele ei este de origine galica insa a fost laicizat de-a lungul timpului in momentul in care informatiile au fost actualizate, scrie Kudika.ro.

Ceea ce transmite mai departe sirena Acciona este curajul, energia fizica, independenta si lupta pentru dreptate.

Belisama – Taur

Numele acestei sirene inseamna „cea inteligenta” si este zeita raurilor si a lacurilor, a focului si a luminii. Este una dintre cele mai importante zeite sub froma de sirena din toate timpurile.

Citeşte şi Cele mai bune pozitii Kama Sutra pentru fiecare zodie. Vezi ce trebuie să faci pentru a ajunge la orgasm

Boann – Gemeni

Boann este sirena raului Boyne una dintre cele mai cunoscute zeitati ale apelor. Se spune despre ea ca era de o frumusete rar intalnita si reusea sa cucereasca orice barbat o privea o singura data.

Boann este una dintre zeitatile care comunica foarte bine si foarte usor cu cei din jur, are o inteligenta sclipitoare si uimeste prin capacitatea ei de a retine noi informatii.

Citeşte şi HOROSCOP. Compatibilitatea in cuplu in functie de elementul zodiei

Dylan Eil Ton – Rac

Numele acestui siren inseamna „cel de-al doilea nascut” si este considerat unul dintre zeii valurilor. Este un zeu puternic si indestructibil precum piatra imensa ce ii poarta numele.

Chiar daca este considerat unul dintre cei mai puternici zei ai valurilor, Dylan Eil Ton ascunde sub aceasta masca un temperament sensibil, o tenacitate extraordinara si o nevoie continua de a avea grija de cineva.

Continuarea horoscopului sirenelor pe Kudika.ro.