Horoscop: Ce culori să alegi pentru ziua nunţii, în funcţie de zodie

Alegerea unei palete de culori pentru ziua nunţii poate fi foarte stresantă. Dar zodia ta îţi poate dezvălui ce ţi se potriveşte.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 11:13
Horoscop: Ce culori să alegi pentru ziua nunţii, în funcţie de zodie

LEU

Eşti o mireasă glamour, aşa că paleta de culori pe care o vei alege trebuie să fie elegantă, luxoasă şi plină de pasiune.

Poţi opta pentru albastru regal, verde smarald, roşu aprins sau auriu. Inspiră-te din bijuteriile pe care le purtau reginele, cum ar fi tiara, coroana sau sceptrele încrustate cu bijuterii. Pentru că auriul complet ar fi prea mult, alege doar elemente aurii pentru decor.

FECIOARA

Nu ţi-au plăcut niciodată nunţile prea colorate, aşa că vrei să te asiguri ca paleta pe care o vei alege pentru nunta ta să fie minimalistă şi discretă.

Ar fi bine să mergi pe culori neutre, cum ar fi griul, taupe sau măsliniul. Ai, de asemenea, un ochi pentru detalii, combinând astfel culorile cu modelele subtile. Ştii că nu trebuie să ieşi în evidenţă cu nimic, nici cu rochia, nici cu decoreaţiunile, pentru că în ziua cea mare va arăta totul uimitor prin simplitate şi atât.

BALANTA

Ai visat întotdeauna la ziua nunţii tale, deci acum că e timpul să o planifici, vrei să te asiguri că totul va fi perfect.

Paleta de culori pe care pentru care să optezi ar trebui să fie romantică, frumoasă şi dulce. Caută inspiraţie în culorile neutre şi luminoase, cum ar fi roz, bleu, verde mentă sau crem. Nu te limita doar la culori plăcute vizual, ci combină-le cu texturi diverse. Orice lucru, cum ar fi mătasea, catifeauna şi tulul va duce pe oricine cu fândul la dragoste şi la frumuseţe.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.