Horoscop: Ce culori să porţi pentru a avea noroc, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie are caracteristicile sale, mai mult sau mai putin aducatoare de noroc, si tocmai de aceea este foarte important sa tinem cont de ele, daca vrem sa ne mearga bine pe toate planurile.

28 feb. 2014, 10:31
Horoscop: Ce culori să porţi pentru a avea noroc, în funcţie de zodia ta

Asa cum miscarile planetelor ne influenteaza modul de a gandi si actiona, si culorile au o influenta puternica asupra noastra. Adesea, starea de spirit si norocul sunt puternic influentate de culorile pe care le purtam, asa ca este bine sa stii care ti se potrivesc, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Verde si rosu

Incapatanarea si impulsivitatea sunt principalele tale defecte, asa ca sa nu te mire daca vei da gres in anumite situatii, tocmai din cauza ca te grabesti sa actionezi sau sa tragi anumite concluzii. Atunci cand trebuie sa iei decizii importante in viata ta, este bine sa porti una din aceste culori, pentru ca te va ajuta sa gandesti mai limpede.

Taur – Galben si albastru

Esti o persoana foarte organizata de fel si nu-ti place cand ceva nu merge asa cum trebuie. Te pierzi repede cu firea si ai tendinta sa spui prea multe lucruri, fara sa mai tii cont de sentimentele persoanelor din jurul tau. Insa, un lucru este cert, esti mereu in cautarea succesului atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental. Daca simti ca nu esti implinita, incearca sa porti mai des aceste culori.

Gemeni – Portocaliu si turcoaz

Este clar, nu poti sta locului nici macar o clipa. Iti place sa jonglezi cu diferitele evenimente ce au loc in viata ta si esti mereu in cautarea fericirii. In cea mai mare parte a timpului te bazezi pe noroc, insa stii cum se zice…norocul ti-l mai faci si singura. Poarta mai des aceste culori si vei vedea ca vei avea parte numai de schimbari benefice.

Rac – Galben si argintiu

De cele mai multe ori te intrebi unde ai gresit de nu ai noroc….insa nu vei rezolva nimic. Nu trebuie sa mai pui totul pe seama destinului si sa incepi sa iei atitudine mai des. Daca tu nu te ridici si nu incepi sa faci schimbari, nu vei reusi sa rezolvi nimic. Culoarea galben te va ajuta sa te concentrezi, iar culoarea argintiu iti poate aduce noroc in afaceri.

Leu – Auriu si galben

Prin definitie debordezi de mandrie si de incredere in fortele proprii, asa ce de cele mai multe ori consideri ca totul depinde numai de tine si nu prea crezi in chestii legate de noroc. Insa, fa un mic experiment si incearca sa porti mai des aceste culori, in special atunci cand trebuie sa iei decizii mai importante. Pot fi si sub forma unui accesoriu sau talisman.

Citeste mai mult pe ele.ro