Horoscop: Ce fel de iubită eşti, în funcţie de zodia ta

Nicio relaţie nu seamănă una cu alta. Prin urmare, cunoaşterea trăsăturilor unui potenţial partener te poate scăpa de mult stres în viitor!

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 12:39
Horoscop: Ce fel de iubită eşti, în funcţie de zodia ta

BALANTA

Femeia din zodia Balanţă crede că oamenii trebuie trataţi în mod egal şi cu respect şi militează pentru dreptate.

Ea nu este genul căreia să îi placă conflictul. Totodată, acest lucru are şi părţi proaste pentru că e posibil ca unele probleme să nu fie spuse tocmai pentru a evita o confruntare. De aceea, e necesar să o faci să se exprime liber. De asemenea, datorită naturii sale distractive, Balanţa va atrage o mulţime de oameni. Dacă te ştii gelos, e posibil ca acest lucru să fie o problemă. Trebuie să ştii că această nativă se teme de singurătate. Ea îşi doreşte companie. Ea este îndreptată spre stimulare intelectuală şi inovaţie, este interesată de nedreptăţile care se petrec în lume, iar tu trebuie să te învârţi în jurul sferei ei de interes.

Citeşte şi Femeile din zodiac care se mişcă cel mai bine în dormitor. Bărbaţii vor vrea tot timpul mai mult!

SCORPION

Întâlnirile cu o nativă din Scorpion nu vor fi prea roz pentru că va trebui să accepţi şi să te conformezi cu ceea ce spune.

Ea spune doar adevărul şi de cele mai multe ori pare aspră, dar asta pentru că nu ştie cum să îndulcească treburile. Îţi va lua ceva timp să poţi vorbi pe limba ei. Această nativă te va iubi din tot sufletul şi cu multă pasiune. Încrederea şi respectul nu sunt o joacă pentru ea. Aşa că, ia în serios relaţia cu ea dacă vrei să fie bine!

SAGETATOR

Femeia din această zodie pune mai multă pasiune decât oricare alt semn zodical în relaţia în care e implicată.

Citeşte şi Cele mai atrăgătoare semne zodiacale. Tu pe ce loc eşti?

Este o iubită care se dedică total şi care poate oferă prea mult. E un înger care nu îşi recunoaşte calităţile şi poate fi critică într-un mod nejustificat faţă de ea însăşi. Nu simte niciodată că face destul. E esenţial să fii precaut, căci dacă o critici că are mai multă grijă de alţii decât de ea însăşi, ea se va simţi şi mai rău. Acest lucru ar putea să o facă să fie şi mai nesigură şi, drept urmare, poate deveni geloasă atunci când te afli în jurul unor persoane de sex feminin. Trebuie să o asiguri că eşti implicat în relaţie aşa cum este şi ea.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.