Horoscop: Ce fel de oameni îţi pot distruge viaţa, în funcţie de zodia ta

Adesea, relatiile pe care le avem cu cei din jur pot avea un efect negativ asupra noastra. Sunt persoane care ne pot incarca cu energii negative si care pot avea o influenta puternica asupra noastra.

05 sept. 2014, 08:33
Horoscop: Ce fel de oameni îţi pot distruge viaţa, în funcţie de zodia ta

Cu toate acestea, astrele ne vin in ajutor si de aceasta data si ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, dar si sa invatam mai multe lucruri despre cei cu care interactionam.

Asadar, afla ce tipuri de oameni trebuie sa eviti pentru a avea o viata linistita, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Pentru tine, este foarte riscant sa stai in preajma acelor persoane care doar se folosesc de cei din jur pentru a obtine anumite lucruri. Ai tendinta sa te entuziasmezi prea tare si sa crezi tot ce ti se spune, iar din aceasta cauza risti sa fii pacalita. Totodata, evita acele persoane care te pot atrage in situatii riscante si ai grija sa-ti temperezi comportamentul.

Taur

Fiind guvernata de Venus, planeta iubirii si a frumusetii, ai tendinta sa exagerezi cu alimentatia, sexul si alcoolul sau cu orice altceva care iti provoaca placere. Asadar, trebuie sa eviti persoanele care te indeamna sa te lasi prada unor comportamente exagerate. Poti ajunge foarte usor in situatii neplacute.

Gemeni

Poti fi foarte usor pacalita de acele persoane false, care invoca prietenia pentru a obtine anumite lucruri de la tine. Ai tendinta sa-ti deschizi sufletul foarte usor in fata altora si sa le oferi mereu un umar pe care sa planga atunci cand au nevoie. Evita sa te apropii prea mult de persoanele noi din viata ta.

Citeşte mai mult pe ele.ro