Horoscop: Ce fel de pisică ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Se spune că un animal de companie îţi schimbă radical modul de viaţă. Dar te-ai gândit ce fel de felină ţi se potriveşte, în funcţie de zodie?

18 sept. 2014, 11:38
Horoscop: Ce fel de pisică ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Berbec

Aventurieri din fire, Berbecii adoră pisicile energice, spontane şi impulsive. Chiar dacă alegerea felinei va fi o decizie rapidă, cei născuţi în zodia aceasta îşi vor da seama din prima ce fel de personalitate trebuie să aibă ghemotocul de blană. Cea mai potrivită pisică ar fi Angora turcească, o felină căreia îi place să stea la înălţime şi poate fi găsită în varful celui mai înalt dulap din casă. Foarte agere şi inteligente, Angorele pot fi foarte încăpăţânate. Vă sună cunoscut? 🙂

Citeşte şi Horoscopul legilor karmice: Mesajul pentru zodia ta

Taur

În mod surprinzător, zodiei Taur i se potriveşte o pisică jucăuşă şi pufoasă. De fapt, Taurul are nevoie de un animal de companie care să îi completeze starea de confort şi de siguranţă. Specia Maine Coon este potrivită pentru această zodie puternică. Unde mai pui că pisica este superbă, scrie one.ro.

Citeşte şi Horoscopul calităţilor fiecărei zodii

Gemeni

Un animal de companie vorbăreţ- asta îşi doreşte nativul din Gemeni. În mod surprinzător, chiar şi pisicile pot avea personalitate. Siameza este o pisică guralivă şi foarte atentă la ce se întâmplă în jur. Adoră să fie răsfăţată şi mângâiată, astfel că o femeie în gemeni va avea asupra cui să-şi verse afecţiunea.

Continuarea horoscopului pe One.ro.