Horoscopul calităţilor fiecărei zodii

Calitatile fiecaruia dintre noi sunt in mare parte dictate de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Hai sa decsoperim impreuna care sunt calitatile acre ne deosebesc de ceilalti din punct de vedere al zodiacului.

17 sept. 2014, 09:09
Horoscopul calităţilor fiecărei zodii

Berbec

Se poate spune ca berbecii sunt firi impulsive si incapatanate peste masura, dar stim foarte bine ca fiecare persoana are atat calitati cat si defecte. Printre calitatile berbecilor se regasesc curajul si energia fizica, in acelasi timp sunt firi independente ce lupta intotdeauna in favoarea dreptatii si adevarului, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi HOROSCOP. Zodiile cele mai predispuse să divorţeze, în procente

Taur

Fiind un semn de pamant se poate spune ca un taur este o persoana cu picioarele pe pamant si chiar asa si este. Sunt persoane stabile, rabdatoare si cel mai important, sunt personae de incredere pe care te poti baza oricand. Un prieten taur face cat zece prieteni din orice alta zodie asa ca ai grija de ei.

Citeşte şi Horoscop: Învăţatura fiecărei zodii în această viaţă

Gemeni

Gemenii sunt personalitati aparte. Sunt foarte vorbareti, deschisi la nou si cauta intotdeauna sa fie in central atentiei si sa nu stea locului nici macar o secunda. Sunt curiosi si vor sa invete cat mai multe lucruri noi. Cel mai bun atuu al lor este comunicarea si usurinta cu care acestia o fac.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă partenerul tău are aceeaşi zodie! Cele mai bune şi mai proaste combinaţii

Rac

Racii au o personaliatte foarte puternica in spatele mastii de ingerasi nevinovati pe care o afiseaza de cele mai multe ori. Sunt foarte vorbareti si au tendinta de a acapara discutiile insa o fac intr-un mod foarte placut. De asemenea sunt foarte familisti, poate cei mai familisti nativii ai zodiacului si nu concep ca ceva sa fie mai important decat familia.

Continuarea pe Kudika.ro.