Horoscop: Ce greşeli fac zodiile în dragoste

Fiecare dintre noi are anumite defecte care sabotează partidele de sex sau relaţia de cuplu în general. iată care sunt greşelile zodiei tale în materie de dragoste şi sex.

07 mai 2015, 08:02
Horoscop: Ce greşeli fac zodiile în dragoste

Leu

Orgoliul şi egoismul tău îţi pot strica multe relaţii dacă nu eşti atentă la felul cum te comporţi. Eşti egoistă în pat, în afara lui, peste tot. Obişnuită să fii pe primul loc, să primeşti, îţi vine greu când trebuie să faci un compromis sau când trebuie să oferi ceva persoanei iubite. În plus, nu suporţi ca el să-ţi ia locul în lumina reflectoarelor, nici măcar când e ziua lui sau sărbătoreşte o reuşită.

Citeşte şi Horoscop: Cât de uşoare sunt femeile, în funcţie de zodie

Fecioară

Îţi este greu să începi sau să păstrezi o relaţie pentru cp eşti prea pretenţioasă. În primul rând, puţini sunt bărbaţii care corespund criteriilor tale. Ceri atât de multe de la un eventual partener, încât cei care se înscriu în tiparul tău se speri şi consideră că nu vor face faţă, aşa că se retrag. Cei pe care nu îi deranjează pretenţiile cedează din cauza nervilor pentru că eşti foarte critică şi ironică.

Citeşte şi Cum să-ţi impresionezi partenerul, în funcţie de zodie. Cele mai bune metode să-l dai gata

Balanţă

Problema ta, când vine vorba de dragoste şi sex, este că te decizi foarte greu. Speriată să nu alegi greşit, stai mult ca să pui în balanţă fiecare decizie, o întorci pe toate părţile, ceri sfaturi, iar când te hptărăşti în sfârşit e prea târziu. Majoritatea bărbaţilor nu au atâta răbdare ca să te vadă cum te gândeşti atât la fiecare lucru mic şi nu înţeleg de ce nu poţi să trăieşti viaţa pur şi simplu fără să o diseci atât.

Continuarea pe Unica.ro.