Horoscop. Ce greşeli să nu faci în relaţie, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Unii bărbaţi vor dragoste şi pasiune, alţii doar sex sălbatic, aşa că trebuie să te conformezi. Află ce să eviţi ca să-i fii pe plac!

03 iun. 2014, 03:27
Horoscop. Ce greşeli să nu faci în relaţie, în funcţie de zodia lui

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni nu vrea să fii pudică, nu suportă să te audă zicând să stingă lumina şi nici să stai mai mult îmbracată, decât dezbărăcată. La fel de mult îşi doreşte de la tine să iniţiezi poziţii noi şi să fii uşor perversă. Şi chiar dacă nu porneşti tu totul, măcar să accepţi ce îţi cere.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul nu suportă monotonia, deci nu ar suporta ca tu să faci aceleaşi lucruri mereu şi să nu încerci să îl suprinzi măcar din când în când. Pentru acest nativ, actul sexual înseamnă o îmbinare între iubire şi nevoie trupească, aşa că aceste elemente nu pot supravieţi de unele singure.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu urăşte să îi fie criticate prestaţiile lui sexuale, aşa că evită să îi spui ce nu îţi convine. Vrea să fie minţit frumos, pentru că este conştient că nu poate fi totul perfect. Nu îi pune orgoliul la încercare, altfel este capabil chiar să renunţe la relaţia cu tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie poate fi considerat obsedat de sex, aşa că refuzurile din partea ta ar fi o jignire pentru el. Consideră că faci o greşeală enormă dacă nu îi faci pe plac şi dacă nu îii accepţi propunerile, de cele mai multe ori destul de îndrăzneţe.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă vrea diversitate, şi dacă nu i-o oferi tu, atunci va căuta în altă parte. Se plictiseşte repede şi mereu vrea să încerce lucruri noi, indiferent că vin din iniţiativa ta sau a lui. Evită să faceţi dragoste doar în pat şi iniţiază din când ân când câte o poziţie nouă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Refuzurile şi timiditatea ta pot fi greşeli de neiertat pentru acest nativ. Îi place să încerce multe în materie de sex, aşa că îşi doreşte o parteneră pe măsură care să îi satisfacă toate curiozităţile. Dacă eşti contra sexului oral sau al poziţiilor mai îndrăzneţe, atunci poţi să îţi iei gândul de la el.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu face aceleaşi lucruri mereu şi încearcă să ieşi din rutină atunci când simţi că vă plafonaţi în relaţie. Condimentează relaţia sexuală cu poziţii noi, locuri noi şi poate chiar mesaje perverse atunci când ştii că este la o întâlnire de afaceri ori la părinţii lui.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu mima orgasmul chiar dacă ştii că l-ai răni să afle că nu te satisface, este mult mai indicat să fii sinceră în acest caz. Urăşte minciuna mai mult decât crudul adevăr, aşa că ţine cont de sentimentele lui. Acest nativ consideră că doar dacă îi spui ce este în neregulă va reuşi să se perfecţioneze.

Citeşte mai mult pe eva.ro