Horoscop: Ce-i înnebuneşte pe bărbaţi la tine, în funcţie de luna în care te-ai născut

Poate te-ai întrebat ce le face pe anumite femei să fie mai atrăgătoare sau să aibă mai mult "lipici" la bărbaţi, însă nu ai reuşit să găseşti un răspuns. Fiecare femeie este diferită, iar farmecul natural nu poate fi contestat.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 10:26
Horoscop: Ce-i înnebuneşte pe bărbaţi la tine, în funcţie de luna în care te-ai născut

Luna in care te-ai nascut are o importanta aparte, pentru ca ea te defineste ca persoana si astfel influenteaza si modul in care esti perceputa de barbati.

Citeşte şi HOROSCOPUL SEXUAL al lunii iunie

Asadar, daca vrei sa afli ce ii innebuneste pe barbati la tine, citeste horoscopul si afla toate secretele, in functie de luna in care te-ai nascut.

Ianuarie

Aceste femei sunt aprige, puternice. Nascute in luna lui Gerar, ele vor avea o tarie de caracter demna de invidiat si foarte putini barbati le vor putea face fata. Sunt foarte incapatanate, insa acest „defect” le va face mult mai atragatoare in fata sexului puternic. Sunt lipsite de inhibitii si sunt stapane pe ele, ceea ce le face partenerele ideale.

Februarie

Femeile nascute in aceasta luna au tendinta sa fie mai reci intr-o relatie, insa doar la inceput, in perioada de acomodare. Sunt capabile sa se daruiasca total din punct de vedere emotional, iar inimile lor pot fi ranite foarte usor. Se deschid mai greu fata de persoana din viata lor si tocmai acest lucru le face mai atragatoare in fata barbatilor.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodie

Martie

Femeile nascute in aceasta luna sunt foarte copilaroase si vesele. Inocente de fel, ele vor atrage barbatii prin felul lor natural de a fi, iar acestia vor simti nevoia sa le ocroteasca. Cele nascute in „luna lui Mart” au o personalitate aparte si sunt imposibil de trecut cu vederea. De asemenea, au un instinct matern foarte bine dezvoltat.

Restul horoscopului pe Ele.ro.