Horoscop: Ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, în functie de zodia lui

Ai pus ochii pe un bărbat chipeş şi doreşti ca el să fie următoarea ta cucerire? Chiar dacă bărbaţii par foarte uşor de impresionat, trebuie să ştii ce cărţi să joci dacă îl vrei numai pentru tine.

RomaniaTV.net
23 oct. 2013, 08:20
Horoscop: Ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, în functie de zodia lui

Afla ce il atrage cel mai mult la o femeie, in functie de zodia in care s-a nascut, pentru a-l putea cuceri:

Berbec

Ii plac provocarile si vrea sa fie mereu intrebat ce face, cu ce se ocupa, ce planuri are. Ii plac jocurile si trebuie sa stii foarte bine cum sa-l abordezi pentru a-l face sa nu-si piarda interesul. Isi pune propriile interese pe primul plan, ceea ce il face egoist. Este bine sa te pui mereu intr-o lumina favorabila si sa-l faci sa fie intrigat de prezenta ta, sa-l provoci sa faca el primul pas pentru a avea impresia ca este meritul lui.
 
Taur

Barbatului nascut in zodia Taur nu-i place vulgaritatea. Desi in pat este total schimbat si-i place sa puna cat mai multa pasiune, in societate trebuie sa fii prezentabila si sa-l cuceresti prin conversatii inteligente. Este suficient sa te imbraci in asa fel incat sa-i starnesti interesul, iar daca-l faci sa devina interesat de tine, evita sa-l faci gelos. Ii plac femeile cu simtul umorului si ai putea sa te folosesti de acest detaliu.

Citeşte şi Horoscop: Ce secrete sexuale ascunde iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Desi pare ceva ciudat, barbatul nascut in zodia Gemeni este atras de femeile timide. Ii place rolul de initiator in tainele dragostei si este atras de puritate. Pentru a-l face sa fie interesat de tine, este suficient sa fii sfioasa si sa-l privesti subtil, ca si cum nu stii daca procedezi bine ca flirtezi cu el. In nici un caz, nu incerca sa pari provocatoare, caci va considera asta trivial si atunci poti sa iti iei gandul de la el.

Rac

Cauta idila romantica ideala si sufletul pereche. Pentru el totul trebuie sa se desfasoare intr-un cadru intim, cu sampanie, flori si muzica preferata. Trebuie sa se simta in siguranta pentru a-si deschide sufletul. Il atrage stabilitatea si caldura sufleteasca la o femeie. Asadar, trebuie sa faci in asa fel incat sa-i oferi toate aceste lucruri, daca vrei sa fie interesat de tine.

Citeşte şi HOROSCOP DE IARNĂ. Cum va fi anotimpul rece pentru tine, în funcţie de zodie

Leu

Barbatul nascut in zodia Leu apreciaza veselia si ambitia la o femeie. Daca vei juca rolul fetitei inocente, cu obrajiorii rosii si mereu zambitoare in prezenta lui, in mod sigur ii vei trezi interesul. Apreciaza eleganta la o femeie iar in prezenta lui trebuie sa ai grija la tinuta si la accesorii. Chiar daca il doresti, nu trebuie sa te dea nimic de gol. Lasa-l pe el sa te cucereasca.

Află ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, în funcţie de zodia lui pe Ele.ro.