Horoscop: Ce îl caracterizează în pat, pe iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Adesea, bărbaţii îşi doresc să fie dominaţi în pat, dar asta nu este o regulă care se aplică tuturor. Unii dintre ei au tot felul de jocuri cu ajutorul cărora te atrag în patul lor, în timp ce alţii preferă ca iniţiativa să vină din partea ta.

RomaniaTV.net
26 nov. 2013, 09:49
Horoscop: Ce îl caracterizează în pat, pe iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Afla ce il caracterizeaza in pat pe iubitul tau, in functie de zodia lui:

Berbec: Se incinge repede

Extrovertit, cu un caracter puternic, ii place sa domine in majoritatea situatiilor. Fara sa iti dai seama macar, ai si ajuns in patul lui, sau mai bine, nici macar nu ti-a dat timp sa ajungi la el. In autobuz, pe bancheta din spatele masinii, intr-un colt intunecat din magazin, in lift, pe usa sau pe masa din bucatarie, libidoul sau ajunge la asemenea cote incat nu isi va putea desprinde corpul de amanta sa.

Va incerca toate pozitiile posibile, toate locurile cu putinta, toate cu o urgenta care te va uimi si inainte, mult mai inainte decat ti-ai fi imaginat, vei atinge apogeul extazului.

Citeşte şi Horoscop erotic: Lucruri ciudate care îi incită pe bărbaţi în funcţie de zodie

Daca Berbecii au ceva bun in ei, acela ar fi faptul ca cu un singur gest este de ajuns sa ii pornesti la „lupta”, unde ei vor veni cu o „armata” foarte bine pregatita. Fa-i proba, in mijlocul unei strazi aglomerate ia-l de mana si spune-i ce pofta ai…

Taur: Un pofticios in pat

Desi sunt mari cuceritori, le place sa preiei initiativa si nu iti spune niciodata NU la ceea ce le vei propune.

Taurii sunt innebuniti de placere si nu le ajunge timpul sa savureze, asa ca este momentul sa incerci toate lucrurile care ti-au trecut prin cap si nu ai indraznit sa le faci. Daca tu cauti „una mica” sa stii ca ai gresit semnul, pentru ca Taurul, inainte de a ajunge la finalul actului sexual, te va face sa descoperi un univers intreg de senzatii pe care nu le-ai mai incercat vreodata.

Te excita sa ii simti rasuflarea pe pieptul tau? Sau niste muscaturi? Sau niste maini fine? Sau ti-ar placea sa asculti niste cuvinte frumoase?

Citeşte şi Compatibilitatea SEXUALĂ între zodii

Daca vrei sa afli toate aceste lucruri, lipeste-te de un Taur si vei descoperi ca alaturi de el sexul este mult mai bogat decat ti-ar fi putut cineva povesti vreodata!

Gemeni: Un explorator de nestavilit

Iti va placea sa stii ca Gemenii fac mai multe lucruri in acelasi timp… mainile lor vor parea multiplicate si buzele lor vor putea mangaia tot corpul tau in timp ce iti vor povesti ce iti vor face apoi.

Nu le pasa ceea ce stii tu sa faci pentru ca ei te vor initia cu adevarat in tainele acrobatiei sexuale! Iti vor propune cele mai indecente idei, si, daca le tii isonul, ii vei castiga pe viata.

O noapte „plina de amor” cu un nativ din Gemeni poate fi de neuitat, iar cu timpul te va face sa atingi cote maxime de placere pe cai pe care nici nu ai fi visat vreodata, si cand vei crede ca iti pierzi cunostinta… va incepe din nou!!

Rac: Regele imaginatiei

Cheia: ofera-i incredere si deja vei vedea in fata ta un vulcan gata sa erupa. Odata depasita timiditatea unui Rac, vei descoperii o persoana cu o sexualitate exploziva. Ei vor sa te joci, asa ca nu te arunca in patul lor din prima, pentru ca ei nu vor mai repeta experienta. Ei, si intelege bine acest lucru, vor sa se distreze.

Citeşte şi Horoscop: Cum se comportă faţă de tine atunci când este vinovat, în funcţie de zodia lui

Acest lucru inseamna sa le stimulezi imaginatia cat poti de mult. Putin risc, un loc nu foarte ferit de ochii lumii, niste mangaieri placute, plus un joc surpriza…

Deja vei fi devorata de dorinta lor debordanta. Esti pregatita?  

Restul horoscopului pe Ele.ro.