Horoscop: Ce îl enervează cel mai tare la o femeie, în funcţie de zodia lui

De câte ori nu te-ai întrebat ce lucruri îl enervează cel mai tare pe un bărbat la o femeie? Foarte multe din obiceiurile noastre par inofensive, însă pentru un bărbat pot fi adevărate coşmaruri, asta mai ales că foarte multe lucruri pe care le facem noi femeile, nu au niciun sens.

RomaniaTV.net
16 dec. 2013, 11:08
Horoscop: Ce îl enervează cel mai tare la o femeie, în funcţie de zodia lui

Afla ce il enerveaza cel mai tare la o femeie, in functie de zodia lui:

Berbec

Nu ii plac femeile foarte insistente, asa ca daca iti vei juca cartile in acest mod te vei alege cu un refuz rapid, brutal s-ar putea spune chiar. O fata prea directa sau prea zgomotoasa il va pune pe fuga imediat sau, in cel mai bun caz, ii va deveni amica. Nu suporta sa fie contrazis, iar din contra, daca il admiri si aprobi, va fi incantat sa iti stea in preajma. Este foarte exigent in gusturile sale pentru femei si nu prea va face concesii in ceea ce priveste femeia care ii va sta alaturi.

Citeşte şi Horoscop 2014: Ce riscuri ai să ţi se destrame relaţia, în funcţie de zodia ta

Taur

Daca te vei napusti asupra lui nu vei avea nimic de castigat. Cel mai bine este sa il atragi in cea mai subtila maniera posibila, facandu-l sa spere. Trebuie sa fii insinuanta, nu sa ii oferi totul pe tava. Trebuie sa fii eleganta, pentru ca nu-i plac femeile care poarta culori stridente sau care sunt prea galagioase in public.

Gemeni

Fiind prea sensibil, in mod sigur il va enerva orice fel de replica usturatoare sau care nu isi are rostul. Este clar ca nu-i plac femeile care se trezesc vorbind fara un rost anume sau care doar critica, in loc sa-i ofere sprijin sau cateva cuvinte de apreciere. Cel mai rau il enerveaza superficialitatea la o femeie.

Citeşte şi Horoscop 2014: Ce riscuri ai să ţi se destrame relaţia, în funcţie de zodia ta

Rac

Fiind un barbat sensibil, in mod sigur il enerveaza cel mai tare femeile care sunt prea galagioase sau care ofera prea multe detalii despre viata lor privata. Nu-i place sa fie chetionat si nici sa fie fortat sa faca un anumit lucru. Racul are nevoie de siguranta si stabilitate emotionala, tocmai de aceea nu va agrea o femeie „dintr-o bucata”, care nu poate vedea si punctul lui de vedere.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.